SLOVENIJA
SKIN XR B-LUX - ogledala

SKIN XR B-LUX - ogledala

NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Mirrors - Fairing mounting (sport)


Description

Vrhunska ogledala SKIN XR B-LUX predstavljajo presečišče elegance in funkcionalnosti. Njihova izdelava iz visokokakovostnega aluminija zagotavlja dolgotrajno vzdržljivost in sijoč izgled, ki dopolnjuje estetiko vsakega vozila. Kot del prestižne B-LUX ponudbe, ki izhaja iz BARRACUDA LUKSUZNEGA PROJEKTA, ta ogledala ne predstavljajo le običajnega dodatka, ampak pravo izjavo stila.


Univerzalnost SKIN XR B-LUX ogledal omogoča, da se jih namesti na različne modele motornih koles, pri čemer homologacija zagotavlja, da so skladna z vsemi regulativnimi zahtevami. Ta funkcionalnost se nadaljuje v njihovo zmožnost popolne prilagoditve, saj omogočajo natančno nastavitev z uporabo inovativnega multi kolenom in tekmovalnega nosilca. Ta prilagodljivost zagotavlja, da bo voznikov pogled neoviran in prilagojen individualnim preferencam.


Prodaja v paru zagotavlja, da boste na vsaki strani motornega kolesa uživali v enakomernem slogu in funkcionalnosti, poskrbeli pa bodo tudi za simetričen videz vašega jeklenega konjička.


Tehnične Lastnosti Ogledal SKIN XR B-LUX


Material: Visokokakovostni aluminij
Univerzalna prileganja: Prilagodljiva namestitev za različne modele
Homologacija: Skladnost z vsemi prometnimi predpisi
Nastavitev: Multi kolenom in tekmovalni nosilec za natančno pozicioniranje
Prodaja: V paru, za celovito nadgradnjo videza
BARRACUDA ogledala so v skladu z evropskimi predpisi Koda E je vtisnjena na ogledalu. Homologirana ogledala imajo MIMIMALNO določeno odsevno površino, zato ne morejo biti manjša. Vsa BARRACUDA ogledala imajo UNIVERZALNO pritrditev, vijak 10 x 1,25 (desni navoj) SPLOŠNI NAPOTKI ZA PRITRDITEV: YAMAHINI motocikli potrebujejo adaptor N-ADATT10 Motocikli HONDA, KAWASAKI, SUZUKI, TRIUMPH, APRILIA, MOTO GUZZI ne potrebujejo adapterjev. Vsi DUCATI motocikli potrebujejo adapter. Nekateri MV AGUSTA motocikli potrebujejo adapter. Za morebitna dodatna vprašanja se obrnite na našo tehniško službo.
D-VERZIJA RACE - ogledala

Že od: 149,00 € DDV vkl.

SKIN XR B-LUX - OGLEDALA S SMERNIKI

Že od: 175,92 € DDV vkl.

RACE OGLEDALA S SMERNIKI

Že od: 129,50 € DDV vkl.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x