SLOVENIJA
barracuda indicators

S-LED B-LUX SMERNIKI

NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Indicators


Description
UNIVERZALNI - HOMOLOGIRANI
Smerniki S-LED predstavljajo TOP PONUDBO homologiranih smernikov, ki jih ponuja BARRACUDA. So del ALUMINIJ LUKSUZNEGA PROJEKTA, ki se imenuje B-LUX.

Odlikujejo jih okrogle in klasične linije in oseben retro dizajn. Smerniki so izredno majhnih dimezij.

S-LED smerniki so na voljo v petih anodiziranih barvah: ČRNI, RDEČI, SREBRNI, ZLATI in MODRI.

Prodajajo se v parih.

Designed by BARRACUDA.

BARRACUDA LED SMERNIKI so univerzalni in kompatibilni vsem vrstam motociklom na tržišču. Vsak motocikel ima specifičen sistem, zato so potrebne prilagoditve. -Motocikli z 10W sistemom potrebujejo 10 W upor, da bi smerniki normalno delovali. - Motocikli z 21 W sistemom potrebujejo 21 W upor, da bi smerniki normalno delovali. - Motocikli, ki so že v osnovi opremljeni z Led smerniki, ne potrebujejo dodatnih uporov. To so splošna pravila in držijo skoraj pri 99% motociklov na tržišču. Za tiste izjeme motocikov, ki imajo drugačne sisteme, je potrebno opraviti meritev električnega sistema. Za ENOSTAVNO montažo vam svetujemo, da kupite sledeče: - prednji nosilec smernikov za motocikle z oklepom - specifične upore (glej zgoraj) - podaljške kablov smernikov za določeno znamko motocikla (ni potrebno rezati originalnih kablov motocikla) Za dodatne informacije vam je na voljo naša tehnična ekipa
IDEA B-LUX

Že od: 59,90 € DDV vkl.

Z-LED B-LUX

Že od: 69,90 € DDV vkl.

X-LED B-LUX

Že od: 69,90 € DDV vkl.

FRECCIA
39,90 € DDV vkl.
FONZIE
39,90 € DDV vkl.
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x