SLOVENIJA
barracuda indicators

S-LED B-LUX - LED Smerniki

NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Indicators


Description
UNIVERZALNI - HOMOLOGIRANI

S-LED B-LUX smerniki predstavljajo vrh ponudbe homologiranih LED smernikov, ki jih ponuja priznani proizvajalec BARRACUDA. So del prestižne serije ALUMINUM LUXURY PROJECT, znanega kot B-LUX, ki združuje vrhunsko kakovost in edinstven dizajn.


Ti smerniki se ponašajo s klasičnimi okroglimi linijami in elegantnimi zaključki, ki ustvarjajo retro stil z majhnimi dimenzijami. Njihov dizajn je brezčasen in dodaja pridih elegance vsakemu motornemu kolesu.


S-LED B-LUX smerniki so na voljo v šestih različnih barvah anodizacije: ČRNA, RDEČA, SREBRNA, ZLATA, ZELENA in MODRA, kar vam omogoča, da izberete barvo, ki najbolj ustreza vašemu osebnemu stilu in barvi vašega motornega kolesa.


Prodajajo se v parih in so oblikovani s strani BARRACUDA, kar zagotavlja njihovo avtentičnost in kakovost.


Tehnične Lastnosti


Model: S-LED B-LUX
Certifikacija: E-označeno
Material: Aluminij
Barve anodizacije: Črna, Rdeča, Srebrna, Zlata, Zelena, Modra
Dimenzije: Majhne
Oblika: Okrogla, Klasične linije
Stil: Retro
Prodaja: V parih
Dizajn: BARRACUDA

BARRACUDA LED SMERNIKI so UNIVERZALNI, HOMOLOGIRANI (E-MARKED) in združljivi z vsemi motocikli na trgu. Vsako kolo je opremljeno s specifičnim sistemom, ki potrebuje ustrezno prilagoditev:

  • Motocikli z 6-vatnim sistemom morajo prilagoditi utripanje in delovanje 10-vatnih UPOROV (1upor X 2 smernika / na stran) ali alternativno združljiv RELE.
  • Motocikli s 10-vatnim sistemom morajo prilagoditi utripanje in delovanje 10-vatnih UPOROV (1upor X 1 smernik) ali alternativno združljiv RELE.
  • Motocikli s 21-vatnim sistemom potrebujejo 21-vatne GRELCIJE (1upor X 2 smernika / na stran) ali alternativno združljiv RELE za prilagoditev utripanja in delovanja.
  • Motocikli z originalnim LED sistemom potrebujejo tehnično analizo za oceno tega, kar je potrebno za delovanje (upor ali RELE). Te ugotovitve so splošne in zadevajo 99% motociklov na trgu. Obstajajo tudi posebni modeli motociklov, ki zaradi tehničnih lastnosti zahtevajo posebne elektronske adapterje, ki jih je treba oceniti posamično, za redno delovanje pa priporočamo strokovno tehnično podporo. Za dokončanje NAMESTITVE AD HOC vam svetujemo, da se posvetujete s TEHNIČNIM LISTOM, ki se nanaša na vaš motocikel, zaradi združljivosti sorodnih izdelkov, kot so:
  • ADAPTER ZA PUŠČICE (potreben za montažo smernikov na konstrukcijo motocikla)
  • UPOR (glej zgoraj)
  • KABELSKI ADAPTERJI (potrebni za priključitev smernikov na originalni sistem brez potrebe po spreminjanju originalnih kablov ali konektorjev) Za kakršne koli dodatne informacije ali tehnične zahteve se, prosimo, obrnite na našo tehnično podporo na e-poštni naslov [email protected]
IDEA B-LUX - LED smerniki

Že od: 59,90 € DDV vkl.

X-LED B-LUX - Smerniki

Že od: 69,90 € DDV vkl.

MINI VIPER LED

Že od: 29,90 € DDV vkl.

FRECCIA - LED Smerniki
39,90 € DDV vkl.
FONZIE - smerniki
29,90 € DDV vkl.
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x