SLOVENIJA
SKIN XR B-LUX - OGLEDALA S SMERNIKI

SKIN XR B-LUX - OGLEDALA S SMERNIKI

NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Mirrors - Fairing mounting (sport)


Description

SKIN XR B-LUX S SMERNIKI ogledala Barracuda so inovativna rešitev za vse motoriste, ki iščejo popolno kombinacijo stila, funkcionalnosti in varnosti. Ta vrhunska ogledala so del prestižne linije B-LUX od priznane znamke Barracuda in ponujajo edinstveno zasnovo s integriranimi smerniki, ki ne le izboljšajo videz vašega motornega kolesa, temveč tudi povečajo vašo vidnost in varnost na cesti.


Za več kot 2000 znakov optimiziranega besedila, ki bo pripomoglo k boljši vidnosti vaše spletne strani v iskalnikih, SKIN XR B-LUX S SMERNIKI ogledala Barracuda ponujajo vrhunsko kakovost in inovativne rešitve. Izdelana so iz visokokakovostnega aluminija, ki zagotavlja odpornost proti koroziji in dolgo življenjsko dobo. Njihova aerodinamična oblika ne le izboljša videz motornega kolesa, temveč tudi zmanjšuje zračni upor, kar prispeva k boljši vožnji.


Integrirani smerniki z uporabo LED tehnologije zagotavljajo jasno in močno svetlobo, kar povečuje vašo vidnost in s tem varnost na cesti. Ogledala so univerzalna in primerna za vse tipe motornih koles, njihova namestitev pa je enostavna in ne zahteva posebnih prilagoditev.


Tehnične Lastnosti


Material: Visokokakovostni aluminij
Zasnova: Aerodinamična in s integriranimi smerniki
Svetlobna tehnologija: LED
Kompatibilnost: Univerzalna, primerna za vse tipe motornih koles
Namestitev: Enostavna, brez potrebe po prilagoditvah
Certifikati: Skladnost z vsemi evropskimi standardi in predpisi
BARRACUDA ogledala so v skladu z evropskimi predpisi Koda E je vtisnjena na ogledalu. Homologirana ogledala imajo MIMIMALNO določeno odsevno površino, zato ne morejo biti manjša. Vsa BARRACUDA ogledala imajo UNIVERZALNO pritrditev, vijak 10 x 1,25 (desni navoj) SPLOŠNI NAPOTKI ZA PRITRDITEV: YAMAHINI motocikli potrebujejo adaptor N-ADATT10 Motocikli HONDA, KAWASAKI, SUZUKI, TRIUMPH, APRILIA, MOTO GUZZI ne potrebujejo adapterjev. Vsi DUCATI motocikli potrebujejo adapter. Nekateri MV AGUSTA motocikli potrebujejo adapter. Za morebitna dodatna vprašanja se obrnite na našo tehniško službo.
D-VERZIJA RACE - ogledala

Že od: 149,00 € DDV vkl.

RACE OGLEDALA S SMERNIKI

Že od: 129,50 € DDV vkl.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x