SLOVENIJA
RACE OGLEDALA S SMERNIKI

RACE OGLEDALA S SMERNIKI

NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Mirrors - Fairing mounting (sport)


Description
UNIVERZALEN - NEHOMOLOGIRAN - S HOMOLOGIRANIMI SMERNIKI

RACE INDICATOR ogledala so zasnovana tako, da se odlično podajo k agresivnemu in dinamičnemu videzu dirkaških motornih koles. S čistimi in aerodinamičnimi linijami poudarijo športni karakter vsakega motocikla. Njihova posebnost je integriran HOMOLOGIRAN smernik, ki združuje funkcionalnost in sodoben dizajn.


Ta ogledala so izdelana iz visokokakovostnega ABS materiala, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo in odpornost na zahtevne pogoje na dirkališčih in cestah. Vsestranski spoj omogoča večpozicijsko nastavitev, kar pomeni, da lahko ogledalo prilagodite svojim željam in potrebam.


Poleg tega so RACE INDICATOR ogledala na voljo v petih atraktivnih barvah: VIDEZ KARBONA, RDEČA, BELA, ZELENA in ORANŽNA, kar omogoča, da svoje motorno kolo prilagodite po lastnih estetskih predstavah.


Tehnične Lastnosti RACE INDICATOR Ogledal


Material: Trpežna ABS plastika
Barve: Videz karbona, rdeča, bela, zelena, oranžna
Indikator (smernik): homologirani smerniki v ogledalu
Prilagoditev: Večpozicijska nastavitev spoja
Homologacija: Ogledala brez E-označbe, z E-označenimi indikatorji
Prilagajanje: Univerzalni nosilec, specifičen za dirkaška motorna kolesa
Pakiranje: Prodaja v parih

Za motorna kolesa, ki niso opremljena z LED-indikatorskimi ogledali, je potreben upor RESISTOR-ja, glede na sistem motorja 10 ali 21 Watt (koda izdelka RES10 ali RES21).


POZOR:


Za motorje znamke YAMAHA so potrebni posebni nosilci, ki jih lahko najdete pod oznakami:  • YP-ADATT = vsa motorja YAMAHA (R1-R6)

  • YP08/12-ADATT = YAMAHA R6 letnik 2008-2015

Ogledala BARRACUDA, ki niso označena z E-oznako (homologirana), za GOLA (naked) motorna kolesa ne spoštujejo evropskih predpisov o varnosti na cestah. Tehnična omejitev izhaja iz koristi manjše velikosti in razvoja estetskega oblikovanja. Čeprav so na naši spletni strani, za uporabo na cestah niso priporočljiva. Vsa ogledala BARRACUDA imajo UNIVERZALNO pritrditev z moškim vijakom 10 x 1,25 (desno vijačenje). SPLOŠNA PRAVILA MONTAŽE: Vsa motorna kolesa YAMAHA potrebujejo ADAPTER kodo N-ADATT10. Motorna kolesa HONDA, KAWASAKI, SUZUKI, TRIUMPH, APRILIA, MOTO GUZZI ADAPTERJEV ne potrebujejo. Vsa motorna kolesa DUCATI potrebujejo adapterje, ki jih izberete s preverjanjem izvirnega napada motornega kolesa (adapterji so na voljo na spletu v uradni spletni trgovini). Vsa motorna kolesa BMW potrebujejo adapterje, ki jih izberete s preverjanjem izvirnega napada motornega kolesa (adapterji so na voljo na spletu v uradni spletni trgovini). Nekatera motorna kolesa MV AGUSTA ne potrebujejo adapterjev, nekatera druga pa potrebujejo specifični adapter za znamko MV (adapterji so na voljo na spletu v uradni spletni trgovini). Za kakršne koli dodatne informacije ali tehnične zahteve vas prosimo, da se obrnete na naš TEHNIČNI URAD po e-pošti: [email protected]
D-VERZIJA RACE - ogledala

Že od: 149,00 € DDV vkl.

RACE - ogledala

Že od: 74,90 € DDV vkl.

ZAŠČITA ROČICE PRO-TECT

Že od: 14,90 € DDV vkl.

OBROBA PLATIŠČ  
MADE IN ITALY
OBROBA PLATIŠČ

Že od: 15,90 € DDV vkl.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x