SLOVENIJA
TIGER LED

TIGER LED

[N1002-TL]
NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Rear lights

54,90 € DDV vkl.

količina:
Description
ZADNJA LUČ - UNIVERZALNA - E OZNAKA (homologirana)

Tiger LED od Barracuda predstavlja vrhunec v svetu zadnjih luči za motorna kolesa. Z univerzalno zasnovo in E-označbo je primerna za različne modele motornih koles.


Ključne Značilnosti


Univerzalnost: Tiger LED je univerzalna zadnja luč, kar pomeni, da je primerna za različne tipe in modele motornih koles.
E-označba: S svojo E-označbo (homologacijo) zagotavlja skladnost z evropskimi varnostnimi standardi.
Dizajn by Barracuda: Ima posebno obliko, ki jo je zasnovala priznana znamka Barracuda, kar daje luči edinstven in sodoben izgled.
Transparentne in Satenaste Površine: Tiger LED se ponaša s prozornimi barvami in satenastimi finiši, ki dodajo eleganco in stil.
Potrebne Modifikacije za Montažo: Čeprav je luč univerzalna, je za montažo na nekatere modele motornih koles potrebno izvesti nekaj prilagoditev.

Uporaba in Namestitev


Tiger LED je idealna izbira za tiste, ki iščejo visokokakovostno in estetsko dovršeno zadnjo luč za svoje motorno kolo. Zaradi svoje univerzalnosti je morda potrebna nekatera prilagajanja pri montaži, odvisno od modela motornega kolesa.


OPOZORILO: Luč je univerzalna. Za to je na določenih modelih motociklov potrebna dodatna prilagoditev pri montaži.

Zadnja luč TIGER LED je univerzalna in homologirana luč za uporabo v cestnem prometu. Njen videz je čist, satenast in prozorne barve, Vsebuje poseben dizajn by Barracuda OPOZORILO: Luč je univerzalna. Za to je na določenih modelih motociklov potrebna dodatna prilagoditev pri montaži.
UNIVERZALNI NOSILEC TABLICE  
MADE IN ITALY
UNIVERZALNI NOSILEC TABLICE
49,90 € DDV vkl.
UNIVERZALNA ODSEVNA LUČKA
15,90 € DDV vkl.
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x