SLOVENIJA
KLASIČNE ROČICE - BASIC

KLASIČNE ROČICE - BASIC

[N1026-RN]
NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Grips

26,90 € DDV vkl.

količina:
Description
GUMA / ALUMINIJ - PAR

Iščete kakovostne in zanesljive ročice za vaš motocikel? Barracuda BASIC RING ročice so izdelane iz odpornega gumijastega materiala, ki zagotavlja dolgotrajno uporabo in odličen oprijem. Z dvema črnima vstavkoma iz anodiziranega aluminija ta klasični dodatek ponuja odlično kombinacijo funkcionalnosti in elegantnega dizajna.


Tehnične Lastnosti Klasičnih Ročic Barracuda BASIC RING


Material: Odporna guma
Vstavki: 2 črna anodizirana aluminijasta obroča
Dolžina: 120mm
Barva: Na voljo samo v črni barvi
Kompatibilnost: Primerno samo za krmila s premerom Ø 22 mm
Prilagoditve: Ni potrebna nobena prilagoditev za montažo na originalna krmila z plinskimi ročicami

Eleganca in Preprostost za Vsak Motocikel


Klasične ročice Barracuda BASIC RING so idealna izbira za voznike, ki cenijo preprostost in eleganco. Črne barve in anodizirani aluminijasti obroči dodajo pridih sodobnosti, ne da bi pri tem ogrozili klasičen videz vašega motocikla.

OSNOVNI ROČAJI Z OBROČKI so izdelani iz odpornega materiala GUMA in imajo dva vložka iz črnega anodiziranega aluminija. Ročaji so dolgi 120mm in se prodajajo v parih. Na voljo so samo v ČRNI barvi. Niso združljivi z originalnimi ogrevanimi ročaji, prilegajo se samo na krmila s premerom 22 Ø. Za montažo na originalne ročaje na plinskih trakovih ni potrebna nobena prilagoditev.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x