SLOVENIJA
RACE - ogledala

RACE - ogledala

NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Mirrors - Fairing mounting (sport)


Description
UNIVERZALNA - NEHOMOLOGIRANA

Ogledala RACE znamke Barracuda predstavljajo vrhunec oblikovalske odličnosti, namenjene dirkaškim motornim kolesom. Z nehomologiranimi (NO e-marked) ogledali, ki se ponašajo s posebnim dizajnom podpisanim s strani Barracuda, prinašajo izjemen vizualni pečat in aerodinamično funkcionalnost.


Očiščene linije in aerodinamična oblika so ključni elementi, ki zagotavljajo, da so ogledala RACE ne samo estetski dodatek, ampak tudi funkcionalen pripomoček za izboljšanje voznih lastnosti motornega kolesa. Izdelana so iz trpežne ABS plastike, ki zagotavlja vzdržljivost in dolgotrajno uporabo.


Raznolikost Barvnih Izvedb


Na voljo so v šestih barvnih odtenkih: MATT BLACK (mat črna), CARBON LOOK (videz karbona), RED (rdeča), WHITE (bela), GREEN (zelena) in ORANGE (oranžna), kar omogoča popolno personalizacijo motornega kolesa po okusu vsakega posameznika.


Tehnične Lastnosti Ogledal RACE


Material: Vzdržljiva ABS plastika
Barvne izvedbe: Mat črna, videz karbona, rdeča, bela, zelena, oranžna
Značilnosti: Neoznačena ogledala s posebnim Barracuda dizajnom
Spoj: Večpozicijska spojka za nastavitev
Nosilec: Univerzalni nosilec, posebej zasnovan za dirkaška motorna kolesa
Pakiranje: Ogledala se prodajajo v parih

Za YAMAHA motorna kolesa je potreben nakup posebnih nosilcev, ki so na voljo pod kodo:


YP-ADATT = za vsa YAMAHA motorna kolesa (R1-R6)
YP08/12-ADATT = za YAMAHA R6, modelna leta 2008-2015

Ogledala RACE niso označena z E-oznakami (niso homologirana) in imajo posebno obliko, ki nosi podpis BARRACUDA. Odlikujejo jih čiste in aerodinamične linije. Izdelana so iz ABS materiala in imajo večpozicijsko spojko. Ogledala RACE so na voljo v 4 različnih barvah: MAT ČRNA, OGLJIKOV IZGLED, RDEČA, BELA in ZELENA. Imajo univerzalni nosilec, specifičen za dirkalna kolesa, in prodajajo se v parih. POZOR= Motorna kolesa YAMAHA potrebujejo posebne nosilce, ki jih najdete tukaj: YP-ADATT = vsa yamahina motorna kolesa (R1-R6) YP08/12-ADATT= yamaha R6 2008-2015

D-VERZIJA RACE - ogledala

Že od: 149,00 € DDV vkl.

RACE OGLEDALA S SMERNIKI

Že od: 129,50 € DDV vkl.

STOJALO MOTORJA

Že od: 84,90 € DDV vkl.

OBROBA PLATIŠČ  
MADE IN ITALY
OBROBA PLATIŠČ

Že od: 15,90 € DDV vkl.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x