SLOVENIJA
UTEŽI KRMILA

UTEŽI KRMILA

NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Bar-ends


Description
ALUMINIJ - PAR

Izdelava motoristične opreme zahteva pozornost do najmanjšega detajla, BARRACUDA pa s svojimi univerzalnimi utežmi krmila odgovarja na ta izziv. Izdelane iz anodiziranega aluminija, ne le da dodajo vizualni pečat vašemu motociklu, ampak tudi učinkovito absorbirajo nadležne vibracije, ki se prenašajo na krmilo med vožnjo.


Tehnične lastnosti:


Material: Anodiziran aluminij
Univerzalnost: Primerne za široko paleto motociklov
Prodaja: V parih
Barve: GOLD (zlata), SILVER (srebrna), BLACK (črna), BLUE (modra), GREEN (zelena), RED (rdeča)
Univerzalni priključek: Premera 17 mm
Notranji vijak: 6 MA

Pri izbiri uteži za krmilo BARRACUDA se prepričajte, da so združljive z originalnim krmilom vašega motocikla. Ta preprost korak vam zagotovi, da bo namestitev hitra in enostavna, hkrati pa boste lahko nemudoma uživali v izboljšani voznih lastnostih in estetiki vašega jeklenega konjička.

Antivibracijski elementi so izdelani iz anodiziranega aluminija. So univerzalni in prodajajo se v parih. Na voljo so v 6 barvah: ZLATA, SREBRNA, ČRNA, MODRA, ZELENA in RDEČA. Imajo univerzalni priključek s premerom 17 mm in notranji vijak 6 MA. Pred nakupom prosimo preverite združljivost z originalnim krmilom.

OBROBA PLATIŠČ  
MADE IN ITALY
OBROBA PLATIŠČ

Že od: 15,90 € DDV vkl.

TANK NALEPKA  
MADE IN ITALY
TANK NALEPKA
17,50 € DDV vkl.
NASTAVKI ZA DVIG MOTORJA

Že od: 19,90 € DDV vkl.

STOJALO MOTORJA

Že od: 84,90 € DDV vkl.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x