SLOVENIJA
SKIN-S B-LUX - OGLEDALA

SKIN-S B-LUX - OGLEDALA

NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Mirrors - Handlebar mounting


Description
UNIVERZALNA - HOMOLOGIRANA - B-LUX SERIJA

SKIN-S B-LUX motorna ogledala so sinonim za vrhunsko kakovost in sodoben dizajn v svetu motoristične opreme. Združujejo minimalistično eleganco in napredno tehnološko zasnovo, ki je plod inovativnega duha blagovne znamke BARRACUDA. S svojim esencialnim in čistim HI-TECH videzom, ta ogledala ne prinašajo le estetskega doprinosa, ampak zagotavljajo tudi funkcionalnost in varnost.


SKIN-S ogledala, del projekta SKIN, so zasnovana z mislijo na estete in tehnološke navdušence, ki ne želijo kompromisov pri kakovosti in izgledu svoje opreme. Izdelana iz visokokakovostnega ALUMINIJA in na voljo v treh barvnih kombinacijah: ČRNA, SREBRNA in ZLATA, ta ogledala ponujajo personalizacijo in prilagoditev vsakemu stilu in vsaki barvi motornega kolesa.


Prodajajo se v parih in so zahvaljujoč univerzalni oblikovni značilnosti primerna za vse tipe NAKED motorjev. Homologirana (E-MARK) ogledala zagotavljajo, da je vaš motor v skladu z vsemi varnostnimi predpisi.

Tehnične Lastnosti


Material: Visokokakovostni aluminij
Barve: Črna, Srebrna, Zlata
Dizajn: Poseben dizajn BARRACUDA
Serija: SKIN projekt
Izgled: Esencialen in HI-TECH
Homologacija: E-MARK certifikat
Univerzalnost: Primerna za vse NAKED motorje
Prodaja: V paru
BARRACUDA ogledala so v skladu z evropskimi predpisi Koda E je vtisnjena na ogledalu. Homologirana ogledala imajo MIMIMALNO določeno odsevno površino, zato ne morejo biti manjša. Vsa BARRACUDA ogledala imajo UNIVERZALNO pritrditev, vijak 10 x 1,25 (desni navoj) SPLOŠNI NAPOTKI ZA PRITRDITEV: YAMAHINI motocikli potrebujejo adaptor N-ADATT10 Motocikli HONDA, KAWASAKI, SUZUKI, TRIUMPH, APRILIA, MOTO GUZZI ne potrebujejo adapterjev. Vsi DUCATI motocikli potrebujejo adapter. Nekateri MV AGUSTA motocikli potrebujejo adapter. Za morebitna dodatna vprašanja se obrnite na našo tehniško službo.
A-VERZIJA - ogledala

Že od: 89,90 € DDV vkl.

STREET

Že od: 74,90 € DDV vkl.

STREET S SMERNIKI

Že od: 129,50 € DDV vkl.

X-VERZIJA - ogledala

Že od: 119,90 € DDV vkl.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x