SLOVENIJA
STONE B-LUX - ogledala

STONE B-LUX - ogledala

NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Mirrors - Handlebar mounting


Description
UNIVERZALNA - NEHOMOLOGIRANA

STONE B-LUX predstavljajo edinstveno serijo ogledal, ki so zasnovana in izdelana s strani priznanega proizvajalca. Ta ogledala niso opremljena z E-označbo (niso homologirana), kar pa jim ne odvzema njihove kakovosti in funkcionalnosti. Izdelana so iz kakovostnega aluminija, kar jim daje trdnost in dolgo življenjsko dobo.


Ogledala STONE B-LUX odlikujejo preproste, a močne linije, ki dajejo motociklu robusten in hkrati eleganten videz. So izjemno prilagodljiva z univerzalnim nosilcem, vendar so najbolj primerna za uporabo na NAKED (neoklepnih) motociklih.


Na voljo so v dveh različicah: MATT BLACK (mat črna) in CHROME (kromirana), kar vam omogoča, da izberete tisto, ki najbolje ustreza vašemu stilu in barvi motocikla. Ogledala STONE B-LUX se prodajajo v parih, kar zagotavlja simetričen in uravnotežen videz vašega motocikla.


Tehnične lastnosti:


Material: Aluminij
Različice: MATT BLACK (mat črna) in CHROME (kromirana)
Nosilec: Univerzalen
Primernost: Najbolj primerna za NAKED motocikle
Prodaja: V parih

STONE so ogledala brez oznake E, izdelana so iz aluminija in zaznamujejo jih preproste, a močne linije. Imajo univerzalni nosilec in so primerna samo za NAKED motorje. STONE so na voljo v MAT ČRNI in KROMIRANI različici. Prodajajo se v parih.

X-VERZIJA - ogledala

Že od: 119,90 € DDV vkl.

A-VERZIJA - ogledala

Že od: 89,90 € DDV vkl.

STREET

Že od: 74,90 € DDV vkl.

STREET S SMERNIKI

Že od: 129,50 € DDV vkl.

RETROSTONE KROM - ogledala
89,90 € DDV vkl.
ADAPTERJI ZA OGLEDALA

Že od: 9,90 € DDV vkl.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x