SLOVENIJA
VIZIR CAFE RACER

VIZIR CAFE RACER

[N6000-C]
NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Headlights

279,00 € DDV vkl.

količina:
Description

VIZIR CAFE RACER združuje elegantno obliko in funkcionalnost, s čimer je idealen za tiste, ki želijo svojemu motociklu dodati klasičen pridih. CLASSIC SCREEN ima telo iz termooblikovane plastične mase, steklo pa je izdelano iz polprozornega temno dimljenega pleksi stekla.


Komplet Vsebuje:


CLASSIC SCREEN vizir
LED žaromet BARRACUDA "DRAGON LIGHT"

Tehnične Značilnosti CLASSIC SCREEN Vizirja


Material telesa: Termooblikovana plastika
Material stekla: Temno dimljeno pleksi steklo
Razvoj: Univerzalen za različne tipe predelav Cafe Racer motociklov
Nosilec: Nosilec za stransko pritrditev na originalne nosilce motocikla (če so predvideni)
Priporočilo: Za namestitev LED žarometa DRAGON LIGHT priporočamo uporabo BARRACUDA "UNIVERSAL HEADLIGHT XL BRACKET KIT", ki ga izberete glede na premer vilic

VIZIR CAFE RACER je zasnovan tako, da je univerzalno primeren za različne tipe Cafe Racer predelav, kar zagotavlja, da bo vaš motocikel izstopal in ohranil klasičen duh Cafe Racerja. Z izbiro pravega nosilca za premer vaših vilic bo namestitev enostavna in hitra.

KLASIČNI VETROBRAN ima ohišje iz termooblikovanega plastičnega materiala, steklo pa je iz polprozornega temno dimljenega pleksi stekla. KOMPLET vključuje: KLASIČNI VETROBRAN & BARRACUDA "DRANGON LIGHT" led žaromet. Razvit je univerzalno za montažo na različne tipe motociklov Cafè Racer. Ima nosilec za stransko pritrditev na originalne nosilce motornega kolesa (če so predvideni). Priporočamo montažo ŽAROMETA DRAGON LIGHT z "UNIVERZALNIM KOMPLETOM NOSILCEV ZA ŽAROMET XL BARRACUDA", ki ga je treba izbrati glede na premer vilice. Oblikovanje BARRACUDA.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x