SLOVENIJA

About Us

 

 

Zgodovina

BARRACUDA je projekt absolutne kakovosti, ki se je rodil leta 2002, ravno ko je motociklistični planet odkril ¨naked¨ segment motociklov.

Alessandro (lastnik), ki ga vodi velika strast do motociklov je sanjal o odličnem projektu in kaj kmalu se je rodila blagovna znamka BARRACUDA.

Vse je zasnovano z veliko pozornostjo na kakovosti, tako da so vsi viri: človeški, tehnološki, finančni in podjetniški namenjeni izključno, pozornosti do podrobnosti.

Odziv ljubiteljev motorjev z vsega sveta je bil takoj pozitiven in kupci, ki so prišli v stik z dodatki BARRACUDA, so cenili kakovost in italijanski dizajn.

 

Dizajn

BARRACUDA je sinonim za OBLIKO, izdelano v Italiji, KAKOVOST, odlično CENO in odlično STORITEV.

Oblikovanje vsakega izdelka je edinstven in je rezultat natančnega, dolgoročnega proučevanja.

BARRACUDA je projekt kjer so bili vsi sestavni deli našega kataloga zasnovani in oblikovani v naši centralni pisarni v Firencah. Za ta projekt je bila zadolžena skupina za raziskave in razvoj, ki jo vodita MATTEO CHIUSO in ALESSANDRO GIARDINA.

Barracudin dizajn črpa izvor in navdih iz PREPROSTOSTI in SKLADNOSTI .Vsi izdelki, ki so jih razvili pri BARRACUDI, so registrirani pri Uradu za zaščito pravic oblikovanja.

V katalogu boste našli samo ekskluzivne izdelke.

 

Proizvodnja

Proizvodnja komponent je izdelana v Italiji in v tujini.

Glede na različne vrste obdelave je proizvodnja zaupana partnerjem, ki zagotavljajo najnaprednejšo tehnologijo in visok standard kakovosti. Podjetje BARRACUDA in celotna proizvodna veriga sta povezani z najboljšimi standardi kakovosti, certificiranimi po ISO 9001, poleg tega pa BARRACUDA ponuja najzahtevnejšemu potrošniku izdelkov z ustreznimi odobritvami za obtok po vsej Evropi.

 

Distribucija

Danes je BARRACUDA vodilna na trgu in ima velik mednarodni uspeh. Poslanstvo podjetja je  zagotoviti svoje izdelke dostopne vsem in kjer koli, vendar le po najboljših kanalih, da bi potrošnikom zagotovili najboljšo storitev.

Dodatke BARRACUDA lahko kupite v uradnih spletnih trgovinah ali v najboljših trgovinah v okolici. V preostalem svetu distribucijo BARRACUDA upravljajo URADNI DISTRIBUTERJI BARRACUDA, distribucijo upravljajo z enakimi orodji, kot jih uporablja sedež (uradna spletna stran BARRACUDA, družbeni kanali), kar zagotavlja skladnost vrednot ter strateške in komercialne smernice. Na ta način BARRACUDA poskrbi, da potrošnikom po vsem svetu ponuja enako storitev.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x