SLOVENIJA
INSERTI ZA OGLEDALA NA KRMILU - (par)

INSERTI ZA OGLEDALA NA KRMILU - (par)

NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Mirrors - Handlebar mounting


Description
CELOTEN SET (par)

RING INSERT BAR END MIRROR so stilski dodatni obročki, ki so na voljo kot opcija za ogledala na koncu krmila serije B-LUX od priznanega proizvajalca BARRACUDA. Ti obročki so zasnovani tako, da vašemu motociklu dodajo pridih barve in edinstvenosti, hkrati pa ohranjajo eleganten in sofisticiran videz.


Obročki so izdelani iz anodiziranega aluminija, kar zagotavlja njihovo dolgotrajnost in odpornost na vremenske vplive. Na voljo so v različnih barvah, vključno z RDEČO, ZELENO, MODRO, ZLATO in SREBRNO, kar vam omogoča, da izberete tisto, ki najbolje ustreza vašemu stilu in barvi motocikla.


Obročki RING INSERT so zasnovani za enostavno namestitev na telo ogledal BARRACUDA BAR END B-LUX, kar pomeni, da jih lahko hitro in brez težav namestite sami. Prodajajo se v parih, kar vam omogoča, da opremite oba konca krmila vašega motocikla.


Tehnične lastnosti:


Material: Anodiziran aluminij
Barve: RDEČA, ZELENA, MODRA, ZLATA, SREBRNA
Kompatibilnost: Zasnovano za uporabo z ogledali BARRACUDA BAR END B-LUX serije
Prodaja: V paru
Enostavna namestitev

VLOŽKI Z OBROČEM so na voljo kot dodatna opcija za zadnja ogledala na koncu krmila iz serije B-LUX znamke BARRACUDA. Zasnovani so tako, da krmilnemu ogledalu dodajo pridih barve, izdelani pa so iz anodiziranega aluminija v barvah RDEČA, ZELENA, MODRA, ZLATA in SREBRNA. Prodajajo se v parih in so zasnovani za enostavno namestitev na telo ogledal BARRACUDA BAR END serije B-LUX.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x