SLOVENIJA
X-LED B-LUX

X-LED B-LUX

NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Indicators


Description
UNIVERZALNI - HOMOLOGIRANI
Smerniki X-LED predstavljajo TOP PONUDBO homologiranih smernikov, ki jih ponuja BARRACUDA. So del ALUMINIJ LUKSUZNEGA PROJEKTA, ki se imenuje B-LUX.

Odlikujejo jih posebne in prefinjene lastnosti in elegantna zaključenost v novi, futoristični in minimalistični zasnovi. Smerniki so izredno majhnih dimezij.

X-LED smerniki so na voljo v petih anodiziranih barvah: ČRNI, RDEČI, SREBRNI, ZLATI in MODRI.

Prodajajo se v parih.

Designed by BARRACUDA.



BARRACUDA LED SMERNIKI so univerzalni in kompatibilni vsem vrstam motociklom na tržišču. Vsak motocikel ima specifičen sistem, zato so potrebne prilagoditve. -Motocikli z 10W sistemom potrebujejo 10 W upor, da bi smerniki normalno delovali. - Motocikli z 21 W sistemom potrebujejo 21 W upor, da bi smerniki normalno delovali. - Motocikli, ki so že v osnovi opremljeni z Led smerniki, ne potrebujejo dodatnih uporov. To so splošna pravila in držijo skoraj pri 99% motociklov na tržišču. Za tiste izjeme motocikov, ki imajo drugačne sisteme, je potrebno opraviti meritev električnega sistema. Za ENOSTAVNO montažo vam svetujemo, da kupite sledeče: - prednji nosilec smernikov za motocikle z oklepom - specifične upore (glej zgoraj) - podaljške kablov smernikov za določeno znamko motocikla (ni potrebno rezati originalnih kablov motocikla) Za dodatne informacije vam je na voljo naša tehnična ekipa
IDEA B-LUX

Že od: 55,95 € DDV vkl.

Z-LED B-LUX

Že od: 82,95 € DDV vkl.

STAR

Že od: 34,95 € DDV vkl.

MINI VIPER

Že od: 33,95 € DDV vkl.

FRECCIA
53,95 € DDV vkl.
SILUR
63,95 € DDV vkl.
QUADRA
55,95 € DDV vkl.
FONZIE
44,95 € DDV vkl.