SLOVENIJA
X-LED B-LUX  -  Smerniki

X-LED B-LUX - Smerniki

NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Indicators


Description
UNIVERZALNI - HOMOLOGIRANI

X-LED B-LUX indikator predstavljajo vrhunec ponudbe E-označenih LED indikatorjev od priznanega proizvajalca BARRACUDA. Izdelani so iz kakovostnega aluminija, kar jim zagotavlja dolgo življenjsko dobo in odpornost proti koroziji. Indikatorji so del prestižne serije "ALUMINUM LUXURY PROJECT", ki nosi oznako B-LUX in predstavlja najboljše, kar BARRACUDA lahko ponudi.


X-LED B-LUX se odlikujejo po svojih posebnih, dodelanih lastnostih, elegantnih zaključkih in futurističnem dizajnu. Kljub svoji kompaktnosti indikatorji zagotavljajo izjemno vidljivost na cesti, kar pripomore k večji varnosti motorista. Na voljo so v petih različnih barvah anodizacije: ČRNA, RDEČA, SREBRNA, ZLATA in MODRA, kar omogoča popolno prilagoditev izgleda indikatorjev vašemu motornemu kolesu.


Indikatorji se prodajajo v parih, kar vam omogoča enostavno in hitro namestitev. Z nakupom tega izdelka ne boste le izboljšali estetike vašega motornega kolesa, ampak boste tudi povečali svojo vidljivost in s tem varnost na cesti.


Tehnične Lastnosti


Model: X-LED B-LUX
Material: Aluminij
Serija: ALUMINUM LUXURY PROJECT (B-LUX)
Certifikacija: E-označeno
Barve anodizacije: Črna, Rdeča, Srebrna, Zlata, Modra
Velikost: Kompaktna
Prodaja: V parih
Dizajn: BARRACUDA


BARRACUDA LED SMERNIKI so univerzalni in kompatibilni vsem vrstam motociklom na tržišču. Vsak motocikel ima specifičen sistem, zato so potrebne prilagoditve. -Motocikli z 10W sistemom potrebujejo 10 W upor, da bi smerniki normalno delovali. - Motocikli z 21 W sistemom potrebujejo 21 W upor, da bi smerniki normalno delovali. - Motocikli, ki so že v osnovi opremljeni z Led smerniki, ne potrebujejo dodatnih uporov. To so splošna pravila in držijo skoraj pri 99% motociklov na tržišču. Za tiste izjeme motocikov, ki imajo drugačne sisteme, je potrebno opraviti meritev električnega sistema. Za ENOSTAVNO montažo vam svetujemo, da kupite sledeče: - prednji nosilec smernikov za motocikle z oklepom - specifične upore (glej zgoraj) - podaljške kablov smernikov za določeno znamko motocikla (ni potrebno rezati originalnih kablov motocikla) Za dodatne informacije vam je na voljo naša tehnična ekipa
IDEA B-LUX - LED smerniki

Že od: 59,90 € DDV vkl.

MINI VIPER LED

Že od: 29,90 € DDV vkl.

FRECCIA - LED Smerniki
39,90 € DDV vkl.
FONZIE - smerniki
29,90 € DDV vkl.
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x