SLOVENIJA
ZAŠČITA ROČICE PRO-TECT VR|46

ZAŠČITA ROČICE PRO-TECT VR|46

[N1000-LPVR46.]
NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Handlebars

89,90 € DDV vkl.

količina:
Description

V svetu motoristične opreme, kjer vsak detajl šteje, je LEVER PRO-TECT VR|46 nepogrešljiv dodatek za vsakega resnega motorista. Razvito z najnaprednejšo tehnologijo, ki izhaja neposredno iz sveta MOTOGP in sodelovanja z ekipo MONEY VR46, to zaščito za levo zavore in/ali sklopko odlikujejo vrhunske lastnosti in izjemna vzdržljivost.


LEVER PRO-TECT VR|46 ni samo izdelek; je rezultat natančne CNC obdelave iz aluminija, ki zagotavlja izjemno trdnost, hkrati pa ohranja nizko težo. Inovativen dizajn dopolnjuje njegova funkcionalnost, omogoča pa preprosto namestitev tako na desno kot na levo stran motocikla.


Tehnične lastnosti:


Material: CNC obdelan aluminij visoke trdnosti
Gambo: Izdelan iz posebnega plastičnega materiala za absorpcijo udarcev
Reversibilnost: Primerno za desno ali levo stran motocikla
Kompatibilnost: 17 mm ekspanzijski priključek, popolnoma združljiv z BARRACUDA krmili
Montaža: Preverite tehnične podatke na www.barracudamoto.com za specifične modele motociklov

Pred nakupom je pomembno preveriti kompatibilnost z originalnimi krmili vašega motocikla. Vse potrebne informacije in tehnične specifikacije so na voljo na uradni spletni strani, za morebitna dodatna vprašanja pa je na voljo ekipa strokovnjakov na [email protected].


Cena je postavljena za posamezen izdelek in vključuje licenciran izdelek podjetja VR|46 Racing Apparel S.r.l.

LEVER PRO-TECT VR|46 je zaščita za zavoro in/ali sklopko. Razvita je s tehnologijo, izpeljano iz MOTOGP (Team MONEY VR46), lever pro tect je izdelan iz CNC obdelanega aluminija in ima ročico iz posebne plastične mase, ki absorbira udarce. Oblikovana je z inovativnim dizajnom in je reverzibilna, tako za DESNO kot LEVO stran motocikla. Opremljena je z 17 mm ekspanzijskim priključkom, ki je popolnoma združljiv z ročaji BARRACUDA. POMEMBNO: Za uporabo na originalnih ročajih, se posvetujte s tehničnimi listi za specifičen model motocikla na spletni strani www.barracudamoto.com, za vse specifikacije montaže. Za dodatne informacije pošljite e-pošto na: [email protected] Cena se nanaša na posamezni izdelek. VR|46 Racing Apparel S.r.l. Licenciran izdelek

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x