SLOVENIJA
UNIVERZALNI NOSILEC TABLICE

UNIVERZALNI NOSILEC TABLICE

[N6104-BN]
NA ZALOGI

USTREZA : Universal - License Plate holder

49,90 € DDV vkl.

količina:
Description
UNIVERZALNA - ALUMINIJ
Univerzalni nosilec tablice je izdelan s pomočjo najnovejše rezkalne tehnologije, narejene iz aluminija in je obdelan s črno aluksirano prevleko.

Kot nosilca tablice je poljubno nastavljiv. Set vključuje montažno konzolo z vijaki. Dizajniran za uporabo smernikov, ki jih lahko kupite ločeno. (LED)

POZOR: registracijska lučka, smerniki in odsevna lučka niso priloženi

Preden kupite UNIVERZALNI NOSILEC TABLICE, preverite v katalogu, če slučajno ne obstaja SPECIFIČNI NOSILEC REGISTRACIJSKE TABLICE za vaš motocikel.


Univerzalni nosilec tablice je izdelan s pomočjo najnovejše rezkalne tehnologije, narejene iz aluminija in je obdelan s črno anodizirano prevleko. Kot nosilca tablice je poljubno nastavljiv. Set vključuje montažno konzolo z vijaki. Dizajniran za uporabo smernikov, ki jih lahko kupite ločeno. (LED) POZOR: registracijska lučka, smerniki in odsevna lučka niso priloženi Preden kupite UNIVERZALNI NOSILEC TABLICE, preverite v katalogu, če slučajno ne obstaja SPECIFIČNI NOSILEC REGISTRACIJSKE TABLICE za vaš motocikel.
IDEA B-LUX

Že od: 59,90 € DDV vkl.

Z-LED B-LUX

Že od: 69,90 € DDV vkl.

X-LED B-LUX

Že od: 69,90 € DDV vkl.

S-LED B-LUX SMERNIKI

Že od: 69,90 € DDV vkl.

FRECCIA
39,90 € DDV vkl.
FONZIE
39,90 € DDV vkl.
UPOR 21 W
9,90 € DDV vkl.
KABLI SMERNIKOV (kit)

Že od: 9,90 € DDV vkl.

ADAPTER SMERNIKOV

Že od: 7,00 € DDV vkl.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x