SLOVENIJA
ŠPORTNE ROČICE B-LUX

ŠPORTNE ROČICE B-LUX

NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Grips


Description
UNIVERZALNE - ALUMINIJ

Dodajte pridih prestiža in ekskluzivnosti na vaše motorno kolo z B-Lux športnimi ročicami izpod rok priznane znamke Barracuda. Izdelane iz najfinejše gume z vstavki iz anodiziranega aluminija, ki so okrašeni s posebnim dizajnom, podpisanim s strani Barracuda, te ročice niso le izjemno funkcionalne, ampak služijo tudi kot izjemen vizualni dodatek.


Tehnični Detajli Športnih Ročic B-Lux


Material: Guma z anodiziranim aluminijastim vstavkom
Dolžina ročic: 120 mm
Kompatibilnost: Priloženi adapterji za 90% najbolje prodajanih motornih koles na trgu
Serija: Del luksuzne linije B-Lux (Barracuda Luxury Project)
Barve: Na voljo v zlati, črni, srebrni, modri in rdeči barvi
Prodaja: V parih

Univerzalnost in Eleganca


B-Lux ročice so univerzalne, zasnovane tako, da ustrezajo širokemu spektru motornih koles. Priloženi adapterji omogočajo enostavno namestitev na večino modelov, kar zagotavlja, da bodo vaši izleti zdaj še udobnejši in stilsko dovršeni.

Ročaji B-LUX so iz gume z vložkom iz anodiziranega aluminija s posebnim dizajnom, podpisanim BARRACUDA. Ročaji so dolgi 120 milimetrov in komplet vključuje tudi adapterje za 90% najbolje prodajanih motornih koles na trgu. Na voljo so v: ZLATI, ČRNI, SREBRNI, MODRI in RDEČI barvi. Prodajajo se v parih.

OBROBA PLATIŠČ  
MADE IN ITALY
OBROBA PLATIŠČ

Že od: 15,90 € DDV vkl.

STOJALO MOTORJA

Že od: 84,90 € DDV vkl.

NASTAVKI ZA DVIG MOTORJA

Že od: 19,90 € DDV vkl.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x