SLOVENIJA
UPORI

UPORI

NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Indicators


Description
10 W UPOR BARRACUDA (koda RES10) je elektronska naprava potrebna za normalno delovanje LED BARRACUDA smernikov na motociklih z 10 W sistemom.


OPOMBA: Par smernikov potrebuje 1 par UPORa za normalno delovanje LED BARRACUDA smernikov. (vsak smernik po en upor)


21 W UPOR BARRACUDA (koda RES21) je elektronska naprava potrebna za normalno delovanje LED BARRACUDA smernikov na motociklih z 21 W sistemom.

OPOZORILO: Par smernikov potrebuje le en upor za pravilno delovanje smernikov.
UPOR BARRACUDA je elektronska komponenta potrebna za pravilno delovanje LED BARRACUDA smernikov na motociklih. Je nujno potreben pri montaži LED SMERNIKOV BARRACUDA, če izvoren sistem na motociklu ni imel LED SMERNIKOV. V nasprotnem primeru ni potreben. Na voljo imamo 2 različna tipa UPOROV. 21W in 10 W. Ta dva pokrivata 99% motociklov na tržišču. Za preostali 1% motociklov je potrebno posamično kalibriranje in posebna tehnična študija. Upor mora biti med smernikom in sistemom pravilno pritrjen, da lahko pravilno absorbira presežno moč in ga pravilno prilagodi novemu LED SMERNIKU. Upor proizvaja toploto, ker absorbira moč. Zato priporočamo, da ga namestite stran od mehkih plastičnih delov motocikla. Najboljša rešitev je, da ga namestite na šasijo vašega motocikla. Za dodatna vprašanja nas kontaktirajte.
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x