SLOVENIJA
UPORI

UPORI

NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Indicators


Description

Upori RESISTORS so ključna elektronska komponenta, ki zagotavlja pravilno utripanje LED smernikov BARRACUDA na vašem motornem kolesu. Na voljo sta dve različici uporov: RESISTOR 10 WATT (koda RES10) za motorna kolesa z 10-vatnim sistemom in RESISTOR 21 WATT (koda RES21) za motorna kolesa z 21-vatnim sistemom.


Upor RESISTOR 10 WATT se prodaja v parih, pri čemer vsak par LED smernikov potrebuje en par uporov za pravilno utripanje. Po drugi strani pa se upor RESISTOR 21 WATT prodaja posamezno, pri čemer par LED smernikov potrebuje le en upor za pravilno delovanje.


Ti upori so nujno potrebni za uskladitev električne upornosti sistema in preprečevanje prehitrega utripanja LED smernikov, kar je pogosta težava pri nadgradnji s klasičnih žarnic na LED tehnologijo. Z uporabo teh uporov zagotovite, da bodo vaši smerniki delovali pravilno in da bo vaša vožnja varnejša.


Tehnične lastnosti


Upor RES10:

Moč: 10 W
Koda izdelka: RES10
Prodaja: V parih
Namen: Za motorna kolesa z 10-vatnim sistemom
Opomba: Vsak par LED smernikov potrebuje en par uporov

Upor RES21:

Moč: 21 W
Koda izdelka: RES21
Prodaja: Posamezno
Namen: Za motorna kolesa z 21-vatnim sistemom
Opomba: Par LED smernikov potrebuje le en upor

Uporniki so elektronske komponente, ki so nepogrešljive za pravilno utripanje LED smernikov. Uporniki so nujni, ko ima originalni sistem motornega kolesa žarnične smernike in se odločite za montažo LED smernikov. Pri motornih kolesih, ki imajo originalni sistem v LED tehnologiji, ni potrebe po uporabi upornikov za namestitev neoriginalnih LED smernikov. Uporniki so na voljo v dveh različnih tipih: 21 vatov ali 10 vatov, ker imajo motorna kolesa sisteme z močjo 21 ali 10 vatov (99% motornih koles na trgu); obstajajo pa tudi posebna motorna kolesa (1% trga), ki potrebujejo posebne upornike, ki jih je treba v posameznih primerih kalibrirati s tehnično študijo. Upornike je treba priključiti v serijo med smerniki in sistemom motornega kolesa, da absorbirajo odvečno moč in jo pravilno prenesejo na novi sistem LED smernikov. Uporniki se segrevajo, ker absorbirajo moč, zato svetujemo, da jih namestite stran od mehkih plastičnih delov motornega kolesa; najboljša rešitev je namestitev na šasijo vašega kolesa. Za dodatna vprašanja ali tehnično pomoč nas prosim kontaktirajte na: [email protected]

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x