SLOVENIJA
barracuda-x_version-mirror

X-VERZIJA

NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Mirrors - Handlebar mounting


Description
UNIVERZALNA - HOMOLOGIRANA
Ogledala X-VERZIJA so homologirana ogledala. Narejena so iz črne ABS plastike, s posebnim BARRACUDA dizajnom. So čistih linij, na voljo z dodatnimi inserti (se kupijo dodatno), da lahko ogledala barvno uskladite z vašim motociklom.

Na voljo so naslednje barvne kombinacije insertov: SREBRNA, ZLATA, BELA, RDEČA, ZELENA, MODRA, ORANŽNA

So UNIVERZALNA OGLEDALA in ustrezajo širokem naboru NAKED motociklov. Standardne dimenzije so: M10x1,25 navoj - pred nakupom preveri kompatibilnost. Na voljo so številni adapterji za določene blagovne znamke (YAMAHA, BMW, MV AGUSTA, ...) Se dokupijo.

Prodajajo se v paru.

BARRACUDA dizajn
BARRACUDA ogledala so v skladu z evropskimi predpisi Koda E je vtisnjena na ogledalu. Homologirana ogledala imajo MIMIMALNO določeno odsevno površino, zato ne morejo biti manjša. Vsa BARRACUDA ogledala imajo UNIVERZALNO pritrditev, vijak 10 x 1,25 (desni navoj) SPLOŠNI NAPOTKI ZA PRITRDITEV: YAMAHINI motocikli potrebujejo adaptor N-ADATT10 Motocikli HONDA, KAWASAKI, SUZUKI, TRIUMPH, APRILIA, MOTO GUZZI ne potrebujejo adapterjev. Vsi DUCATI motocikli potrebujejo adapter. Nekateri MV AGUSTA motocikli potrebujejo adapter. Za morebitna dodatna vprašanja se obrnite na našo tehniško službo.
Z-VERZIJA B-LUX

Že od: 179,00 € DDV vkl.

R-VERZIJA

Že od: 9,90 € DDV vkl.

A-VERZIJA

Že od: 89,90 € DDV vkl.

STREET

Že od: 74,90 € DDV vkl.

STREET S SMERNIKI

Že od: 129,50 € DDV vkl.

STONE

Že od: 89,90 € DDV vkl.

RETROSTONE KROM
99,90 € DDV vkl.
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x