SLOVENIJA
X-VERZIJA - ogledala

X-VERZIJA - ogledala

NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Mirrors - Handlebar mounting


Description
UNIVERZALNA - HOMOLOGIRANA
Ogledala X-VERZIJA predstavljajo izjemno kombinacijo elegance, funkcionalnosti in prilagodljivosti. Z E-označbo (homologacijo) so certificirana in izpolnjujejo vse evropske standarde, kar zagotavlja njihovo varno in zanesljivo uporabo na vseh vrstah cest. Zasnovana so bila pod okriljem priznanega proizvajalca BARRACUDA, kar jamči za njihovo kakovost in dolgo življenjsko dobo.

Ohišje ogledal je izdelano iz trpežnega ABS materiala, medtem ko so ročaji izdelani iz aluminija, kar zagotavlja odlično razmerje med težo in trdnostjo. Značilne močne linije in vložki iz aluminija, ki so na voljo v dveh barvah: ZLATO in ČRNO, dodajo pridih elegance in sodobnosti.


Črna različica ponuja inovativen koncept "YOU DESIGN", ki kupcem omogoča, da sami oblikujejo svoj dizajn z različnimi aluminijastimi vložki, ki so na voljo v barvah: BELA, SREBRNA, RDEČA, ZELENA, ORANŽNA in MODRA. To ustvarja edinstveno in osebno izkušnjo za vsakega motorista.


Z univerzalnim nosilcem so primerna za NAKED motorje, X-VERZIJA ogledala pa se prodajajo v parih, kar zagotavlja popolno simetrijo in funkcionalnost.


Tehnične lastnosti:


Material ohišja: ABS
Material ročaja: Aluminij
E-označba: Da, izdelek je certificiran
Na voljo barve vložkov: ZLATO, ČRNO (dodatne barve za ČRNO različico: BELA, SREBRNA, RDEČA, ZELENA, ORANŽNA, MODRA)
Univerzalni nosilec: Da, primeren za NAKED motorje
Prodaja: V parih

OGLEDALA BARRACUDA Z OZNAKO E so v skladu z evropskimi predpisi o varnosti na cestah. Koda homologacije mora biti na telesu ogledal v skladu z zakonom, dejansko je odtisnjena na steklu s simbolom (E....). Ogledala z oznako E morajo imeti NAJMANJŠO odsevno DIMENZIJO, zato ne smejo biti majhnih velikosti. Vsa ogledala BARRACUDA imajo UNIVERZALNO montažo z moškim vijakom 10 x 1,25 (desni vijak). PRAVILA GENERALNE SKUPŠČINE: Vsa motorna kolesa YAMAHA potrebujejo ADAPTER s kodo N-ADATT10. Motorna kolesa HONDA, KAWASAKI, SUZUKI, TRIUMPH, APRILIA, MOTO GUZZI NE POTREBUJEJO adapterjev. Vsa motorna kolesa DUCATI potrebujejo adapterje, ki jih izberete s preverjanjem originalnega priključka motornega kolesa (adapterji so na voljo na spletu v uradni spletni trgovini www.barracudamoto.com). Vsa motorna kolesa BMW potrebujejo adapterje, ki jih izberete s preverjanjem originalnega priključka motornega kolesa (adapterji so na voljo na spletu v uradni spletni trgovini www.barracudamoto.com). Nekateri MV AGUSTA ne potrebujejo adapterjev, drugi pa potrebujejo poseben adapter za znamko MV (adapterji so na voljo na spletu v uradni spletni trgovini www.barracudamoto.com). Za dodatne informacije ali tehnične zahteve vas prosimo, da se obrnete na naš TEHNIČNI URAD, tako da pošljete e-pošto na: [email protected].

A-VERZIJA - ogledala

Že od: 89,90 € DDV vkl.

STREET

Že od: 74,90 € DDV vkl.

STREET S SMERNIKI

Že od: 129,50 € DDV vkl.

STONE B-LUX - ogledala

Že od: 79,90 € DDV vkl.

RETROSTONE KROM - ogledala
89,90 € DDV vkl.
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x