SLOVENIJA
B-LED B-LUX - LED Smerniki

B-LED B-LUX - LED Smerniki

[N1001-BB]
NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Indicators

79,90 € DDV vkl.

količina:
Description
CELOTEN SET (par)

B-LED B-LUX smerniki iz kolekcije BARRACUDA predstavljajo vrhunec v liniji E-označenih LED smernikov, izdelanih iz kakovostnega aluminija. Uporabljajo najnovejšo generacijo LED tehnologije skupaj z optično lečo, ki zagotavlja izjemno svetlost in vidljivost.


Te smernike je mogoče idealno namestiti na BARRACUDA B-LUX ANTIVIBRATION nosilce, vendar so zaradi svoje univerzalnosti primerni za montažo na katerikoli del motornega kolesa, bodisi na karoserijo, ogrodje ali drugo mesto.


Značilni so po svojih hiper esencialnih linijah in minimalistični velikosti, kar jim daje izjemno estetsko dovršenost. Smerniki se prodajajo v parih in so del prestižne linije B-LUX (BARRACUDA LUXURY PROJECT), kar pomeni, da predstavljajo vrh ponudbe znamke BARRACUDA.


Dizajn smernikov nosi prepoznavni pečat BARRACUDA, kar zagotavlja njihovo originalnost in kakovost.


Tehnične Lastnosti


Tip: Univerzalni E-Označeni LED Smerniki
Material: Aluminij
Tehnologija: Najnovejša generacija LED z optično lečo
Montaža: Možnost montaže na BARRACUDA B-LUX ANTIVIBRATION ali na katerikoli drugi del motornega kolesa
Linije: Hiper esencialne, minimalistične
Velikost: Majhna
Količina: Prodaja v parih
Dizajn: Podpisan od BARRACUDA
Opomba: BAREND ni vključen v ceno

BARRACUDA LED SMERNIKI so UNIVERZALNI, imajo E-OZNAKO in so združljivi z vsemi motocikli na tržišču. Vsako vozilo je opremljeno s posebnim sistemom, ki zahteva ustrezno prilagoditev:

  • Motocikli s 6-vatnim sistemom morajo prilagoditi utripanje in delovanje 10-vatnih UPOROV (1upor X 2 smernika / na stran) ali alternativno združljiv RELE.
  • Motocikli s 10-vatnim sistemom morajo prilagoditi utripanje in delovanje 10-vatnih UPOROV (1upor X 1 smernik) ali alternativno združljiv RELE.
  • Motocikli s 21-vatnim sistemom zahtevajo 21-vatne GRELEC (1upor X 2 smernika / na stran) ali alternativno združljiv RELE za prilagoditev utripanja in delovanja.
  • Motocikli z originalnim LED sistemom zahtevajo tehnično analizo za oceno, kaj je potrebno za delovanje (upor ali RELE). Te smernice so splošne narave in se nanašajo na 99% motociklov na tržišču. Obstajajo tudi posebni modeli motociklov, ki zaradi tehničnih lastnosti zahtevajo posebne elektronske adapterje, ki jih je treba oceniti posamično, za redno delovanje pa priporočamo strokovno tehnično podporo. Za dokončanje NAMESTITVE PO MERI svetujemo, da se posvetujete s TEHNIČNIM LISTOM, ki se nanaša na vaš motocikel, glede združljivosti sorodnih izdelkov, kot so:
  • ADAPTER ZA SMERNIKE (potreben za montažo smernikov na konstrukcijo motocikla)
  • UPOR (glej zgoraj)
  • KABELSKI ADAPTERJI (potrebni za povezavo smernikov z originalnim sistemom brez potrebe po spreminjanju originalnih kablov ali konektorjev) Za dodatne informacije ali tehnične zahteve se obrnite na našo tehnično podporo preko e-pošte [email protected].
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x