SLOVENIJA
MICRO TIGER LED

MICRO TIGER LED

[N1002-MTL]
NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Rear lights

49,90 € DDV vkl.

količina:
Description
UNIVERZALNA - HOMOLOGIRANA - B-LUX

Micro Tiger LED je vrhunski produkt znamke Barracuda, ki spada v prestižno linijo B-Lux (Barracuda Luxury Project). To je univerzalna zadnja luč, zasnovana za uporabo na različnih tipih motornih koles.


Ključne Značilnosti


E-Mark Certifikat: Micro Tiger LED je opremljen z E-oznakami (homologiran), kar zagotavlja skladnost z evropskimi varnostnimi standardi.
CNC Aluminij: Izdelano z natančnostjo iz CNC aluminija, kar pomeni vrhunsko kakovost in trpežnost.
Napredna LED Tehnologija: Opremljen z najnovejšo generacijo LED tehnologije in optičnimi lečami za izjemno svetilnost in vidljivost.
Kompaktna Velikost: S samo 55 mm v premeru, Micro Tiger LED združuje funkcionalnost in minimalističen dizajn.
Barva in Funkcionalnost: Na voljo v elegantni črni barvi. Luč združuje funkcije zadnje in stop luči, brez vključene luči za registrsko tablico.
Univerzalna Združljivost: Namenjen je širokemu spektru motornih koles, ne glede na znamko ali model.

Uporaba in Montaža


Micro Tiger LED je enostaven za namestitev in se ponaša z univerzalno združljivostjo, kar omogoča uporabo na številnih modelih motornih koles. Njegov sodoben in minimalističen dizajn, podpisan s strani Barracuda, poudarja estetiko in funkcionalnost.

MICRO TIGER-LED je homologirana zadnja luč za osvetlitev. Narejena je iz CNC aluminija in uporablja posebno LED tehnologijo, zadnje generacije z optičnimi lečami. Predstavlja TOP BARRACUDA linijo in je del BARRACUDA LUXURY projekta B-LUX. MICRO TIGER-LED je majhnih dimenzij ( samo 55 mm ) in je na voljo v črni barvi. Dizajn BARRACUDA.
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x