SLOVENIJA
LED LUČ DRAGON

LED LUČ DRAGON

[N6000]
NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Headlights

159,00 € DDV vkl.

količina:
Description
UNIVERZALNA-E- CERTIFICIRANI

LED LUČ DRAGON BARRACUDA predstavlja vrhunec sodobne tehnologije razsvetljave za motocikle. Zasnovana z najnovejšo generacijo LED tehnologije, ta univerzalna žaromet z aluminijastim ohišjem nudi estetiko "naked" videza. Certificirana z oznako E-MARK (homologirana), je ta žaromet odobren za uporabo na cestah in je združljiv z večino motociklov.


Tehnične Značilnosti LED LUČI DRAGON BARRACUDA


Tehnologija: Najnovejša generacija LED
Ohišje: Aluminij
Stil: "Naked" videz
Univerzalnost: Da
Certifikat: E-MARK (homologirana)
Sistem razsvetljave: Halo pozicijska luč, dolgi in kratki snop
Pritrditev: Standardni stranski nosilci za originalno pritrditev na motocikle (če je pripravljeno) ali alternativno z uporabo BARRACUDA nosilca za vilice

LED LUČ DRAGON BARRACUDA ponuja ne le izjemen videz, ampak tudi izboljšano funkcionalnost z halo pozicijsko lučjo ter možnostjo preklopa med dolgim in kratkim snopom. To je izdelek, ki zagotavlja večjo varnost in boljšo vidljivost med vožnjo v vseh pogojih.

Žaromet BARRACUDA "DRAGON LIGHT" je izdelan z LED tehnologijo zadnje generacije, ima aluminijasto ohišje z "naked" izgledom. Je UNIVERZALEN in IMA E-OZNAKO. Ima standardne stranske nosilce za pritrditev na original motornih koles (če so pripravljena), ali pa je potreben BARRACUDA "NOSILEC ŽAROMETA ZA VILICE". Opremljen je z LED sistemom, ki zagotavlja halo pozicijsko luč, ima pa tudi funkcijo kratkega in dolgega snopa. Žaromet ima E-OZNAKO za uporabo na cesti na MOTORNIH KOLESIH.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x