SLOVENIJA
SKIN-Z B-LUX - ogledala

SKIN-Z B-LUX - ogledala

NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Mirrors - Handlebar mounting


Description
UNIVERZALNA - HOMOLOGIRANA - B-LUX SERIJA

SKIN-Z B-LUX so vrhunska ogledala z E-označbo (homologirana), ki predstavljajo del prestižne linije B-LUX znamke BARRACUDA. Izdelana so iz kakovostnega aluminija in se ponašajo s posebnim dizajnom, ki ga je zasnovalo podjetje BARRACUDA, znano po svojih inovativnih in estetsko dovršenih izdelkih.


Ogledala SKIN-Z so del projekta SKIN, kjer vsa ogledala iz serije odlikuje esencialen dizajn in preprost, a hkrati visokotehnološki videz. Na voljo so v treh različnih barvnih kombinacijah: ČRNA, SREBRNA in ZLATA, kar omogoča, da jih uskladite z barvno shemo vašega motocikla.


Ogledala SKIN-Z se prodajajo v parih in so univerzalna, kar pomeni, da so primerna za vse NAKED motocikle, ne glede na znamko ali model. Z dizajnom, ki ga je razvil BARRACUDA, ta ogledala niso le funkcionalen dodatek k vašemu motociklu, ampak tudi estetski element, ki dopolnjuje in izboljšuje celoten videz vašega vozila.


Tehnične lastnosti


Material: Aluminij
Dizajn: Poseben dizajn BARRACUDA
Serija: SKIN, del linije B-LUX
Barvne kombinacije: Črna, Srebrna, Zlata
Univerzalna: Primerna za vse NAKED motocikle
Certifikat: E-označba
Prodaja: V parih

BARRACUDA ogledala so v skladu z evropskimi predpisi Koda E je vtisnjena na ogledalu. Homologirana ogledala imajo MIMIMALNO določeno odsevno površino, zato ne morejo biti manjša. Vsa BARRACUDA ogledala imajo UNIVERZALNO pritrditev, vijak 10 x 1,25 (desni navoj) SPLOŠNI NAPOTKI ZA PRITRDITEV: YAMAHINI motocikli potrebujejo adaptor N-ADATT10 Motocikli HONDA, KAWASAKI, SUZUKI, TRIUMPH, APRILIA, MOTO GUZZI ne potrebujejo adapterjev. Vsi DUCATI motocikli potrebujejo adapter. Nekateri MV AGUSTA motocikli potrebujejo adapter. Za morebitna dodatna vprašanja se obrnite na našo tehniško službo.

A-VERZIJA - ogledala

Že od: 89,90 € DDV vkl.

STREET

Že od: 74,90 € DDV vkl.

SKIN-S B-LUX - OGLEDALA

Že od: 159,00 € DDV vkl.

X-VERZIJA - ogledala

Že od: 119,90 € DDV vkl.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x