SLOVENIJA
MINI TIGER LED

MINI TIGER LED

[N1002-MTL2]
NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Rear lights

49,90 € DDV vkl.

količina:
Description
ZADNJA LUČ - UNIVERZALNA - E-MARKED

Mini Tiger LED predstavlja vrhunec v svetu motornih luči, zasnovan s strani priznane znamke Barracuda. Ta univerzalna in E-označena (homologirana) zadnja luč je opremljena z visokokakovostnim sistemom LED diod zadnje generacije.


Ključne Značilnosti


Univerzalna Zasnova: Mini Tiger LED je univerzalna zadnja luč, primerna za različne tipe in modele motornih koles.
E-označba (homologacija): Zagotavlja skladnost z evropskimi varnostnimi standardi.
Napreden PCB LED Sistem: Vgrajen je sodoben sistem LED diod, ki zagotavlja izjemno svetilnost in dolgo življenjsko dobo.
Temno Dimljena Prozorna Leča: Leča luči je temno dimljena in prozorna, kar daje luči edinstven in sodoben izgled.
Integrirana Luč za Registrsko Tablico: Mini Tiger LED vključuje tudi luč za osvetlitev registrske tablice, ki je integrirana v sami luči.
Poseben Dizajn by Barracuda: Luč se ponaša s posebnim dizajnom, ki ga je podpisala znamka Barracuda.

Uporaba in Namestitev


Zaradi svoje univerzalnosti je Mini Tiger LED idealna izbira za motoriste, ki iščejo kakovostno in estetsko dovršeno zadnjo luč. Za montažo na določene modele motornih koles so morda potrebne manjše prilagoditve.

Zadnja luč MINI TIGER LED vključuje tudi LUČ ZA REGISTRACIJSKO TABLICO, ki je vgrajena znotraj luči. -OPOMBA: Žaromet je univerzalen, zato ni specifičen za noben model motornega kolesa, vendar potrebuje nekaj sprememb, da se popravi
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x