SLOVENIJA
SKIN-S BAR END B-LUX - ogledala

SKIN-S BAR END B-LUX - ogledala

[N2000-SSB]
NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Mirrors - Handlebar mounting

169,00 € DDV vkl.

količina:
Description
UNIVERZALNA - HOMOLOGIRANA - B-LUX SERIJA

Ogledala SKIN-S BAR END B-LUX z E-oznako so del prestižne serije B-LUX in predstavljajo vrhunec v naši ponudbi. Izdelana so iz kakovostnega ALUMINIJA in imajo posebno obliko, ki nosi podpis BARRACUDA. Ogledala SKIN-S BAR END so del projekta SKIN, značilna pa so po svojem bistvenem oblikovanju in enostavnem HI-TECH izgledu.


Tehnične Lastnosti


Material: Kvaliteten ALUMINIJ
Posebno oblikovanje z BARRACUDA podpisom
Del prestižne serije B-LUX
E-oznaka, ki zagotavlja skladnost z evropskimi standardi
Na voljo v ČRNI barvi
Univerzalni ekspanzijski nosilec, združljiv z BARRACUDA dirkalnim krmilom
Prodaja v parih

Univerzalnost in Prilagodljivost


Ogledala SKIN-S BAR END B-LUX so univerzalna in primerna za vse vrste motornih koles. So enostavna za namestitev in združljiva z BARRACUDA dirkalnim krmilom. Za motorna kolesa znamk YAMAHA, KAWASAKI, BMW in HONDA je potreben adapter za pritrditev na originalno krmilo.

HOMOLOGIRANA ZADNJA OGLEDALA BARRACUDA so v skladu z evropskimi predpisi o cestni varnosti. Koda homologacije je prikazana na telesu ogledala ali na žigu na steklu, ki nosi simbol (E ......). Homologirana zadnja ogledala morajo nujno imeti NAJMANJŠO odsevno DIMENZIJO, zato NE MOREJO biti majhna.

  • Vsa ZADNJA OGLEDALA BARRACUDA ZA KONEC KRMILA z montažo na konec krmila imajo UNIVERZALNO raztegljivo pritrditev s kompatibilnim premerom od 13 do 18 mm, ki pritrdi telo ogledala znotraj krmila.

Za posamezne znamke in modele motornih koles, pri uporabi zadnjih ogledal ZA KONEC KRMILA na originalnem krmilu, se priporoča posvetovanje s specifičnimi montažnimi listi za posamezna motorna kolesa. Za dodatne informacije ali tehnične zahteve se obrnite na naš TEHNIČNI URAD: [email protected]

 

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x