SLOVENIJA
SQ-LED B-LUX - SMERNIKI

SQ-LED B-LUX - SMERNIKI

NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Indicators


Description
CELOTEN SET (par)

 


SQ-LED B-LUX smerniki predstavljajo vrhunec ponudbe podjetja BARRACUDA in so prava izbira za vse, ki iščejo kakovost, inovativnost in stil. Ti univerzalni homologirani smerniki so izdelani iz visokokakovostnega aluminija in uporabljajo napredno sekvenčno LED tehnologijo, ki zagotavlja izjemno vidljivost in atraktiven videz.


Smerniki so del prestižne serije BARRACUDA LUXURY PROJECT, imenovane B-LUX, ki združuje vrhunsko oblikovanje, inovativno tehnologijo in izjemno kakovost izdelave. SQ-LED B-LUX se ponašajo s posebnimi in dodelanimi linijami, elegantnimi zaključki in futurističnim dizajnom v kompaktnih dimenzijah, kar vašemu motornemu kolesu doda pridih sodobnosti in ekskluzivnosti.


Na voljo so v šestih različnih barvah: ČRNA, RDEČA, SREBRNA, ZLATA, ZELENA in MODRA, kar omogoča popolno prilagoditev izgleda vašega motornega kolesa vašemu osebnemu slogu. SQ-LED B-LUX smerniki se prodajajo v parih, kar vam omogoča enostavno nadgradnjo in personalizacijo vašega vozila.


Tehnične Lastnosti


Model: SQ-LED B-LUX Material: Aluminij Tehnologija: Sekvenčna LED tehnologija Serija: BARRACUDA LUXURY PROJECT (B-LUX) Certifikacija: E-označeno Barve: Črna, Rdeča, Srebrna, Zlata, Zelena, Modra Dimenzije: Kompaktne Prodaja: V parih Dizajn: BARRACUDA

BARRACUDA LED SMERNIKI so UNIVERZALNI, OZNAČENI Z E-ZNAKO in združljivi z vsemi motornimi kolesi na trgu.

Vsako motorno kolo je opremljeno s specifičnim sistemom, ki zahteva ustrezno prilagoditev:

-Motorna kolesa s 6-vatnim sistemom potrebujejo prilagoditev utripanja in delovanja 10-vatnih UPOROV (1upor X 2 smernika / na stran) ali alternativno združljivega RELEJA.

-Motorna kolesa s 10-vatnim sistemom potrebujejo prilagoditev utripanja in delovanja 10-vatnih UPOROV (1upor X 1 smernik) ali alternativno združljivega RELEJA.

-Motorna kolesa s 21-vatnim sistemom zahtevajo 21-vatne GRELCI (1upor X 2 smernika / na stran) ali alternativno združljiv RELEJ za prilagoditev utripanja in delovanja.

-Motorna kolesa z originalnim LED sistemom zahtevajo tehnično analizo, da ugotovijo, kaj je potrebno za delovanje (upor ali RELEJ).

Te smernice so splošne in veljajo za 99% motornih koles na trgu. Obstajajo tudi posebni modeli motornih koles, ki zaradi svojih tehničnih lastnosti zahtevajo specifične elektronske adapterje, ki jih je treba oceniti posamezno, za redno delovanje pa priporočamo strokovno tehnično podporo.

Za dokončanje PRILAGOJENE MONTAŽE vam svetujemo, da se posvetujete s TEHNIČNIM LISTOM vašega motornega kolesa glede združljivosti povezanih izdelkov, kot so:

-ADAPTER ARROW (potreben za montažo smernikov na strukturo motornega kolesa)

-UPOR (glej zgoraj)

-KABELSKI ADAPTERJI (potrebni za povezavo smernikov z originalnim sistemom, brez potrebe po spreminjanju originalnih kablov ali konektorjev)

Za kakršne koli dodatne informacije ali tehnične zahteve se, prosimo, obrnite na našo tehnično podporo na e-poštni naslov [email protected]

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x