SLOVENIJA
ZAŠČITA ROČICE PRO-TECT B-LUX

ZAŠČITA ROČICE PRO-TECT B-LUX

NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Lever Protector


Description
UNIVERZALNA - B-LUX SERIJA

Zaščita ročice Pro-Tect B-Lux znamke Barracuda je inovativna rešitev, ki združuje funkcionalnost in estetiko za vaše motorno kolo. Izdelana je iz aluminija, kar zagotavlja visoko vzdržljivost in odlično prilagodljivost z možnostjo nastavljanja kota do 8 stopinj, s čimer se optimizira namestitev na motociklu.


Tehnične Lastnosti Zaščite Ročice Pro-Tect B-Lux


Material: Obdelan aluminij
Nastavitev kota: Do 8 stopinj za optimalno namestitev
Dizajn: Inovativen in reverzibilen, primeren za montažo na desni ali levi strani
Uporaba v dirkanju: Uporablja ga ekipa Gresini Racing v kategorijah Moto3, Moto2 in MotoGP
Barve: Na voljo v srebrni, črni, rdeči, zeleni, zlati in modri
Podpis: Barracuda, za varnost na dirkah in cesti

Varnost in Slog z Barracuda Pro-Tect B-Lux


Barracuda Pro-Tect B-Lux ni le zaščitni element, ampak s svojim podpisanim dizajnom predstavlja tudi vizualni podpis na vašem motociklu. Ne glede na to, ali se vozite po cesti ali dirkate, vam Pro-Tect B-Lux zagotavlja varnost in dodaja estetsko vrednost.

LEVER PRO-TECT B-LUX je zaščita zavore ali sklopke. Izdelana je iz aluminijaste gredice z možnostjo nastavitve kota do 8 stopinj za optimizacijo namestitve na motor. LEVER PRO-TECT B-LUX je reverzibilen, tako da ga lahko pritrdite tako na DESNO kot na LEVO stran. TEAM GRESINI RACING uporablja BARRACUDA LEVER PRO-TECT v kategorijah MOTO3, MOTO2 IN MOTOGP. LEVER PRO-TECT so na voljo v srebrni, črni, rdeči, zeleni, zlati in modri barvi.
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x