SLOVENIJA
MI-LED B-LUX SMERNIKI

MI-LED B-LUX SMERNIKI

[N1001/BM]
NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Indicators

59,90 € DDV vkl.

količina:
Description
UNIVERZALNI - HOMOLOGIRANI - B-LUX
MI-LED B-LUX so univerzalni, homologirani smerniki iz CNC aluminija za katere smo uporabili zadnjo generacijo LED tehnologije z optičnimi lečami.

Predstavljajo TOP BARRACUDA serijo.
MI-LED so del BARRACUDA LUXURY projekta B-LUX.
So izredno majhni, samo 26 mm – HIGH TECH minimalistični dizajn.
Na voljo v črni barvi. Prodajajo se v paru.
Dizajn BARRACUDA
BARRACUDA LED SMERNIKI so univerzalni in kompatibilni vsem vrstam motociklom na tržišču. Vsak motocikel ima specifičen sistem, zato so potrebne prilagoditve. -Motocikli z 10W sistemom potrebujejo 10 W upor, da bi smerniki normalno delovali. - Motocikli z 21 W sistemom potrebujejo 21 W upor, da bi smerniki normalno delovali. - Motocikli, ki so že v osnovi opremljeni z Led smerniki, ne potrebujejo dodatnih uporov. To so splošna pravila in držijo skoraj pri 99% motociklov na tržišču. Za tiste izjeme motocikov, ki imajo drugačne sisteme, je potrebno opraviti meritev električnega sistema. Za ENOSTAVNO montažo vam svetujemo, da kupite sledeče: - prednji nosilec smernikov za motocikle z oklepom - specifične upore (glej zgoraj) - podaljške kablov smernikov za določeno znamko motocikla (ni potrebno rezati originalnih kablov motocikla) Za dodatne informacije vam je na voljo naša tehnična ekipa
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x