SLOVENIJA
MI-LED B-LUX -  SMERNIKI

MI-LED B-LUX - SMERNIKI

[N1001/BM]
NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Indicators

59,90 € DDV vkl.

količina:
Description
UNIVERZALNI - HOMOLOGIRANI - B-LUX

MI-LED B-LUX predstavljajo vrhunec serije BARRACUDA, znane po svoji kakovosti, inovativnosti in brezčasnem dizajnu. Ti univerzalni smerniki so opremljeni z najnovejšo generacijo LED tehnologije in optičnimi lečami, kar zagotavlja izjemno svetilnost in vidljivost na cesti. Izdelani so iz CNC obdelanega aluminija, kar jim daje trdnost, odpornost na vremenske vplive in dolgo življenjsko dobo. Indikatorji so E-označeni, kar pomeni, da so v skladu z vsemi evropskimi standardi in predpisi za uporabo na cestah.


MI-LED B-LUX so del prestižne linije BARRACUDA LUXURY PROJECT, imenovane B-LUX, ki združuje vrhunsko tehnologijo, izjemno kakovost izdelave in edinstven dizajn. Z majhnimi dimenzijami (vsega 26 mm) in visokotehnološkim minimalističnim dizajnom, ti indikatorji izstopajo in dajejo vašemu motornemu kolesu pridih sodobnosti in elegance. Črna barva in precizna izdelava poskrbita za brezčasen videz, ki se odlično poda k vsakemu stilu in modelu motornega kolesa.


Smerniki se prodajajo v parih, kar omogoča enostavno nadgradnjo vašega motornega kolesa. Z njimi boste ne le izboljšali izgled vašega vozila, ampak boste tudi povečali svojo vidljivost in varnost na cesti.


Tehnične lastnosti


Model: MI-LED B-LUX
Material: CNC aluminij
Tehnologija: Najnovejša generacija LED s optičnimi lečami
Barva: Črna
Dimenzije: 26 mm
Certifikacija: E-označeno
Serija: BARRACUDA LUXURY PROJECT (B-LUX)
Pakiranje: Par (2 kosa)
Dizajn: BARRACUDA
BARRACUDA LED SMERNIKI so univerzalni in kompatibilni vsem vrstam motociklom na tržišču. Vsak motocikel ima specifičen sistem, zato so potrebne prilagoditve. -Motocikli z 10W sistemom potrebujejo 10 W upor, da bi smerniki normalno delovali. - Motocikli z 21 W sistemom potrebujejo 21 W upor, da bi smerniki normalno delovali. - Motocikli, ki so že v osnovi opremljeni z Led smerniki, ne potrebujejo dodatnih uporov. To so splošna pravila in držijo skoraj pri 99% motociklov na tržišču. Za tiste izjeme motocikov, ki imajo drugačne sisteme, je potrebno opraviti meritev električnega sistema. Za ENOSTAVNO montažo vam svetujemo, da kupite sledeče: - prednji nosilec smernikov za motocikle z oklepom - specifične upore (glej zgoraj) - podaljške kablov smernikov za določeno znamko motocikla (ni potrebno rezati originalnih kablov motocikla) Za dodatne informacije vam je na voljo naša tehnična ekipa
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x