SLOVENIJA
NOSILEC SMERNIKOV

NOSILEC SMERNIKOV

NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Indicators


Description

Indicator Clamps so univerzalne objemke, ki so nujno potrebne za montažo smernikov na vilice motornega kolesa. Izdelane so iz trpežne plastike (najlona) s satenastim zaključkom in imajo minimalističen, a ekskluziven dizajn. Na voljo so v dveh različnih velikostih, 38/43 in 48/54, komplete pa dopolnjujejo adapterji, ki omogočajo združljivost z različnimi premeri vilic.


Prodajajo se v parih in jih ni potrebno demontirati za odstranitev vilic iz plošč. Kompatibilne so IZKLJUČNO z BARRACUDA smerniki serije B-LUX (Idea, S-led, X-ld, Z-led, M-led, SQ-led, S3-led).


Ta izdelek ne zagotavlja le varne in trdne montaže smernikov, ampak tudi estetsko dopolnjuje izgled vašega motornega kolesa. Minimalističen, a eleganten dizajn objemk se popolnoma ujema z modernim izgledom motornih koles, hkrati pa zagotavlja trpežnost in dolgotrajno uporabo.


Tehnične lastnosti


Material: Trpežna plastika (Najlon) s satenastim zaključkom
Dizajn: Minimalističen in ekskluziven
Velikosti: Na voljo v dveh velikostih; 38/43 in 48/54
Kompatibilnost: Adapterji za različne premer vilic, kompatibilne IZKLJUČNO z BARRACUDA smerniki serije B-LUX
Montaža: Enostavna, brez potrebe po demontaži za odstranitev vilic iz plošč
Pakiranje: Prodaja v parih

Držala za smernike so univerzalna komponenta, ki je nujna za montažo smernikov na vilice. Izdelana so iz trpežne plastike (najlon) s satenastim finišem in imajo minimalističen, a ekskluziven dizajn. Na voljo so v dveh različnih velikostih, 38/43 in 48/54, saj so kompleti opremljeni z adapterji, ki omogočajo združljivost z različnimi premeri vilic. Prodajajo se v parih in za njihovo namestitev ni potrebno demontirati vilic s plošč. Združljive so IZKLJUČNO z indikatorji BARRACUDA iz serije B-LUX (Idea, S-led, X-ld, Z-led, M-led, SQ-led, S3-led).

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x