SLOVENIJA
SKIN-Z BAR END B-LUX - ogledala

SKIN-Z BAR END B-LUX - ogledala

[N2000-SZB]
NA ZALOGI

USTREZA : Universal

169,00 € DDV vkl.

količina:
Description
UNIVERSALNA - HOMOLOGIRANA - B-LUX

Ogledala SKIN-Z BAR END B-LUX, ki nosijo E-oznako in so del prestižne serije B-LUX, so izdelana iz visokokakovostnega ALUMINIJA ter podpisana s strani BARRACUDA. So del inovativnega projekta SKIN in izstopajo z bistvenim oblikovanjem ter sodobnim HI-TECH izgledom.


Tehnične Lastnosti


Izdelana iz vrhunskega ALUMINIJA
Edinstven dizajn s podpisom BARRACUDA
Del prestižne serije B-LUX
Prodajajo se v parih
E-oznaka za zagotavljanje skladnosti s standardi
Univerzalni ekspanzijski pritrdilni element, združljiv z dirkalnimi krmili BARRACUDA (notranji premer 17mm)
Možnost uporabe s originalnimi krmili ob uporabi ločeno prodajanih adapterjev BARRACUDA
Na voljo kot opcija v različnih barvnih vstavkih: RDEČA, ZELENA, MODRA, ZLATA, SREBRNA

Prilagodljivost in Kompatibilnost


SKIN-Z BAR END ogledala so univerzalna in združljiva s krmili BARRACUDA ter možna za uporabo na originalnih krmilih z uporabo BARRACUDA adapterjev. Za motocikle znamk YAMAHA, KAWASAKI, BMW in HONDA je potreben adapter za montažo na originalno krmilo.

ZADNJA OGLEDALA BARRACUDA ZA KONEC KRMILA z montažo na konec krmila imajo UNIVERZALNO raztegljivo pritrditev s kompatibilnim premerom od 13 do 18 mm, ki pritrdi telo ogledala znotraj krmila. Za posamezne znamke in modele motornih koles, pri uporabi zadnjih ogledal ZA KONEC KRMILA na originalnem krmilu, se priporoča posvetovanje s specifičnimi montažnimi listi za posamezna motorna kolesa.

HOMOLOGIRANA ZADNJA OGLEDALA BARRACUDA so v skladu z evropskimi predpisi o cestni varnosti. Koda homologacije je prikazana na telesu ogledala ali na žigu na steklu, ki nosi simbol (E ......).

Zadnja ogledala z oznako E morajo nujno imeti NAJMANJŠO odsevno DIMENZIJO in zato NE MOREJO biti majhna. Za dodatne informacije ali tehnične zahteve se obrnite na naš TEHNIČNI URAD: [email protected]

 

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x