SLOVENIJA
SKIN-Z BAR END B-LUX

SKIN-Z BAR END B-LUX

[N2000-SZB]
NA ZALOGI

USTREZA : Universal

169,00 € DDV vkl.

količina:
Description
UNIVERSALNA - HOMOLOGIRANA - B-LUX
SKIN-Z BAR END ogledala so homologirana in so del linije B-LUX.
Narejene so iz aluminija s posebnim BARRACUDA dizajnom - SKIN-Z BAR END so del projekta SKIN, ki ga odlikuje edinstven dizajn in HI-TECH izgled.
SKIN-Z BAR END ogledala se prodajajo v paru in so homologirana.
Na voljo tudi določeni inserti v naslednjih barvah: RDEČI, ZELENI, MODRI, ZLATI in SREBRNI
Ogledala so kompatibilna s krmilom BARRACUDA RACING (premer 17 mm). Z doatnim nastavkom jih je možno pritrditi tudi na originalno krmilo, ki ga lahko kupite posebej.
POZOR: YAMAHA, KAWASAKI, BMW in HONDA potrebujejo dodaten nastavek, ki omogoča montažo ogledala na originalno krmilu.
Dizajn BARRACUDA
SKIN-Z BAR END ogledala so homologirana in so del linije B-LUX. Narejene so iz aluminija s posebnim BARRACUDA dizajnom - SKIN-Z BAR END so del projekta SKIN, ki ga odlikuje edinstven dizajn in HI-TECH izgled. SKIN-Z BAR END ogledala se prodajajo v paru in so homologirana. Na voljo tudi določeni inserti v naslednjih barvah: RDEČI, ZELENI, MODRI, ZLATI in SREBRNI Ogledala so kompatibilna s krmilom BARRACUDA RACING (premer 17 mm). Z doatnim nastavkom jih je možno pritrditi tudi na originalno krmilo, ki ga lahko kupite posebej. POZOR: YAMAHA, KAWASAKI, BMW in HONDA potrebujejo dodaten nastavek, ki omogoča montažo ogledala na originalno krmilu. Dizajn BARRACUDA
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x