SLOVENIJA
ADAPTERJI ZA OGLEDALA

ADAPTERJI ZA OGLEDALA

NA ZALOGI

USTREZA : Universal


Description
ALUMINIJ - PAR

Adapterji za ogledala BARRACUDA so zasnovani tako, da omogočajo montažo ogledal na vse tipe motornih koles. Ta bistveni dodatki so ključnega pomena za namestitev različnih vrst ogledal, zagotavljajo varnost in prilagodljivost, ki jo pričakujejo tako ljubitelji motociklizma kot tudi strokovnjaki.


Adapterji so izdelani iz visokokakovostnega aluminija, kar zagotavlja njihovo dolgotrajnost in odpornost proti koroziji ter drugim zunanjim vplivom. Na voljo so v standardnih merah 10 mm in 8 mm, prav tako pa ponujajo univerzalne nosilce, ki so pritrjeni na krmilo motornega kolesa.


Specifični Adapterji za Priznane Znamke


Posebna pozornost je namenjena adapterjem za specifične modele motornih koles, kot so BMW (v dveh velikostih) in za dirkaška motorna kolesa znamke YAMAHA. S temi prilagojenimi rešitvami Barracuda zagotavlja, da so njihovi adapterji primerni za širok spekter modelov, kar omogoča enostavno in hitro pritrditev ogledal.


Tehnične Lastnosti Adapterjev za Ogledala BARRACUDA


Material: Aluminij
Razpoložljive mere: 10 mm, 8 mm
Specifični nosilci: Za BMW (dve velikosti) in YAMAHA dirkaška motorna kolesa
Univerzalni nosilci: Pritrditev na krmilo
Pakiranje: Prodaja v parih

Zaradi svoje robustne izdelave in univerzalnosti so adapterji BARRACUDA nujen nakup za vse, ki želijo svoje motorno kolo opremiti z zanesljivimi in estetsko dovršenimi ogledali.

Adapterji za ogledala BARRACUDA se uporabljajo za montažo ogledal na vse tipe motornih koles. Adapterji so na voljo v velikostih 10 mm in 8 mm, univerzalni nosilec pritrjen na krmilo, specifično za Bmw (v dveh velikostih) in za dirkalna motorna kolesa YAMAHA. Prodajajo se v parih.

MINI VIPER LED

Že od: 29,90 € DDV vkl.

FRECCIA - LED Smerniki
39,90 € DDV vkl.
INSERTI IDEA

Že od: 7,95 € DDV vkl.

FONZIE - smerniki
29,90 € DDV vkl.
UPOR 21 W
9,90 € DDV vkl.
KABLI SMERNIKOV (kit)

Že od: 9,90 € DDV vkl.

ADAPTER SMERNIKOV

Že od: 7,00 € DDV vkl.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x