SLOVENIJA
SKIN-X BAR END B-LUX - ogledala

SKIN-X BAR END B-LUX - ogledala

[N2000-SXB]
NA ZALOGI

USTREZA : Universal

169,00 € DDV vkl.

količina:
Description
UNIVERZALNA - HOMOLOGIRANA - B-LUX

SKIN-X BAR END B-LUX ogledala, označena z E-MARK, so del prestižne serije B-LUX in predstavljajo vrhunec v ponudbi Barracuda. Izdelana so iz kakovostnega ALUMINIJA in odlikuje jih posebno oblikovanje, ki nosi podpis Barracuda. Ta ogledala so del projekta SKIN in izstopajo s svojim bistvenim dizajnom ter HI-TECH izgledom.


Tehnične Lastnosti


Material: Visokokakovosten ALUMINIJ
Dizajn: Podpis Barracuda, del serije B-LUX
Certifikat: E-MARK, ki zagotavlja skladnost z evropskimi standardi
Univerzalna pritrditev: Ekspanzijski sistem, združljiv z dirkaškimi krmili Barracuda (notranji premer 17mm), možna je tudi združljivost z originalnimi krmili z uporabo ločeno prodajanih adapterjev Barracuda
Barvni vložki: Na voljo kot dodatna možnost v RDEČI, ZELENI, MODRI, ZLATI in SREBRNI barvi
Prodaja: V parih

Univerzalnost in Slog


SKIN-X BAR END B-LUX ogledala so univerzalna, zasnovana za uporabo na širokem spektru motornih koles. Z možnostjo dodajanja barvnih vložkov lahko svojemu motornemu kolesu dodate osebni pečat in ga prilagodite svojemu okusu. Vse motocikle znamk YAMAHA, KAWASAKI, BMW in HONDA lahko opremite s temi ogledali z uporabo posebnega adapterja za montažo na originalno krmilo.

OGLEDALA BARRACUDA APPROVED se skladajo z evropskimi cestnoprometnimi predpisi. Koda homologacije je prikazana na telesu ogledala ali na žigu na steklu s simbolom (E ......). Odobrena ogledala morajo nujno imeti NAJMANJŠO refleksno DIMENZIJO in zato NE MOREJO biti majhna.

  • Vsa BARRACUDA OGLEDALA ZA KONCE KRMILA z montažo na konec krmila imajo UNIVERZALNI razširitveni pritrdilni element s kompatibilnim premerom od 13 do 18 mm, ki pritrdi telo ogledala znotraj krmila.

Za posamezne znamke in modele motociklov, za montažo ogledal za koncu krmila na originalnem krmilu, priporočamo posvetovanje s specifičnimi montažnimi listi za posamezne motocikle. Za dodatne informacije ali tehnične zahteve se obrnite na naš TEHNIČNI URAD: [email protected]

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x