SLOVENIJA
KLASIČNE ŠPORTNE ROČICE

KLASIČNE ŠPORTNE ROČICE

NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Handlebars


Description
IZ GUME - PAR
Zaščitite svoje roke in dodajte športni dotik vašemu motornemu kolesu z našimi klasik športnimi ročicami Barracuda. Izdelane iz trpežne gume, ki zagotavlja dolgotrajno vzdržljivost in odličen oprijem, so naše ročice idealne za vsakega motorista, ki želi izboljšati občutek nadzora in udobje pri vožnji.

Tehnične Specifikacije


Material: Visokokakovostna, trpežna guma
Dolžina ročic: 120 mm
Premer ročic: Primerno za krmila premera Ø 22 mm
Barve: Črna z graviranim Barracuda logotipom v rdeči, sivi in zeleni barvi
Prodaja: V parih

Zamenjava in Kompatibilnost


Te ročice so zasnovane za nadomeščanje organskih gumnih ročic in so kompatibilne z večino motornih koles, ki imajo krmilo premera Ø 22 mm. Z enostavno montažo boste hitro nadgradili izgled in občutek vašega krmila.

OSNOVNI DIRKALNI ROČAJI so izdelani iz trpežne GUME v dvojni barvi. Na voljo so v ČRNI barvi z logotipom BARRACUDA, vgraviranim v gumi, v rdeči, sivi in zeleni barvi. Ročaji so dolgi 120mm in se prodajajo v parih. Prilegajo se samo na krmila s premerom Ø 22 mm. Nadomeščajo organske gumijaste ročaje na motornih kolesih.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x