SLOVENIJA
ŠPORTNE ROČICE

ŠPORTNE ROČICE

NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Grips


Description
UNIVERZALNE - ALUMINIJ

Športne ročice Barracuda Super Grip Racing združujejo visoko kakovostne materiale in inovativno zasnovo za zagotavljanje maksimalnega oprijema in nadzora med vožnjo. Anodizirani aluminijasti vstavki in ekskluzivni dizajn, ki ga je razvil Barracuda, te ročice naredijo nepogrešljiv dodatek za vse ljubitelje hitrosti in estetike.


Tehnične Značilnosti Športnih Ročic Super Grip Racing


Material: Guma z anodiziranim aluminijastim vstavkom
Dolžina ročic: 120 mm
Prilagoditve: V kompletu so adapterji za 90% najbolj prodajanih motornih koles na trgu
Barvne možnosti: Na voljo v zlati, črni, srebrni, modri in rdeči barvi
Pakiranje: Prodajajo se v parih

Ekskluzivnost in Prilagodljivost za Vsak Motor


Neprekosljiva kombinacija trpežnosti in stilske dovršenosti, športne ročice Barracuda Super Grip Racing so zasnovane za optimalno prileganje. S priloženimi adapterji se bodo odlično podale na večino motornih koles, poskrbele pa bodo tudi za izstopajoč vizualni pečat.

SUPER GRIP RACING so izdelani iz gume z vložkom iz anodiziranega aluminija s posebnim dizajnom, ki nosi podpis BARRACUDA. Ročaji so dolgi 120 milimetrov in komplet vključuje tudi adapterje za 90% najbolje prodajanih motornih koles na trgu. Na voljo so v: ZLATI, ČRNI, SREBRNI, MODRI in RDEČI barvi. Prodajajo se v parih.

OBROBA PLATIŠČ  
MADE IN ITALY
OBROBA PLATIŠČ

Že od: 15,90 € DDV vkl.

STOJALO MOTORJA

Že od: 84,90 € DDV vkl.

NASTAVKI ZA DVIG MOTORJA

Že od: 19,90 € DDV vkl.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x