SLOVENIJA
SKIN-R BAR END B-LUX - OGLEDALA

SKIN-R BAR END B-LUX - OGLEDALA

[N2000-SRB]
NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Mirrors - Handlebar mounting

149,00 € DDV vkl.

količina:
Description
CELOTEN SET (par)

SKIN-R BAR END B-LUX predstavljajo vrhunski dodatek za vaš motocikel, ki združuje eleganco in funkcionalnost. Narejeni so iz visokokakovostnega aluminija, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in odpornost na vremenske vplive. Z univerzalnim ekspandirnim nosilcem so združljivi z BARRACUDA RACING HANDLEBAR, kar pomeni, da jih lahko namestite na široko paleto motociklov.


Ta model ogledal SKIN-R BAR END ni homologiran, kar pomeni, da ni prestal evropskih homologacijskih testov, a kljub temu ne smemo spregledati njihove vrhunske kakovosti in elegantnega dizajna. Ogledala so zasnovana z mislijo na športne voznike, ki iščejo kakovost in stil.


Njihova oblika je moderna in aerodinamična, kar ne le izboljša videz motocikla, ampak tudi zmanjšuje zračni upor med vožnjo. Montaža je enostavna in hitra, saj prihajajo z vsem potrebnim za namestitev.


Tehnične lastnosti:


Material: Visokokakovostni aluminij
Združljivost: Univerzalni ekspandirni nosilec, združljiv z BARRACUDA RACING HANDLEBAR
Prodaja: V paru
Posebnost: Ni E-označen
Na voljo adapterji za: YAMAHA, KAWASAKI, BMW in HONDA (za pritrditev na originalni krmilnik)
Oblikovanje: BARRACUDA

BARRACUDINA OZNAČENA OGLEDALA za dirkalne motorje ne ustrezajo evropskim predpisom o varnosti na cestah. Tehnična omejitev izhaja iz koristi manjše velikosti in razvoja estetskega oblikovanja. Čeprav so na naši spletni strani, uporaba na cesti ni priporočljiva. PRAVILA GENERALNE SKUPŠČINE: Vsi motorji YAMAHA potrebujejo ADAPTER z oznako YP-ADATT, medtem ko R6 od leta 2008 do danes potrebuje oznako YP08-12 ADATT. Vsi HONDA, KAWASAKI, SUZUKI, TRIUMPH, APRILIA običajno ne potrebujejo adapterjev. Za vse preostale motorje svetujemo, da pred nakupom ogledal preverite originalni priključek. Za dodatne informacije ali tehnične zahteve vas prosimo, da se obrnete na naš TEHNIČNI URAD, tako da pošljete e-pošto na: [email protected].

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x