SLOVENIJA
UTEŽI KRMILA B-LUX

UTEŽI KRMILA B-LUX

NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Bar-ends


Description
ALUMINIJ - PAR

V svetu motociklizma, kjer vsaka podrobnost šteje, prinaša BARRACUDA z utežmi krmila B-LUX prefinjeno kombinacijo inovativnega oblikovanja in funkcionalnosti. Uteži krmila so več kot le dodatek; so odraz zavezanosti k vrhunski kvaliteti in estetiki, ki izstopa v množici.


Tehnične lastnosti:


Material: Izdelano iz masivnega ALUMINIJA
Posebna površinska obdelava za edinstveno finiširanje
Hi-tech dizajn, del luksuzne linije B-LUX (Barracuda Luxury Project)
Univerzalna zasnova, primerna za širok spekter motociklov
Barvne možnosti: SILVER, BLACK, BLUE, GOLD, RED, GREEN
Prodaja v parih

Oblikovano s strani BARRACUDA

B-LUX uteži krmila niso le estetski, temveč zagotavljajo tudi izboljšano udobje in stabilnost med vožnjo, saj učinkovito zmanjšujejo vibracije. Univerzalna zasnova omogoča enostavno namestitev na večino motociklov, vendar upoštevajte, da bodo lastniki motociklov znamk YAMAHA, KAWASAKI in HONDA morda potrebovali adapter za montažo uteži krmila na originalno krmilo.

ANTIVIBRACIJSKI B-LUX so izdelani iz ALUMINIJA, imajo posebno obdelavo in visokotehnološki dizajn, sodijo v sklop B-LUX (Barracuda Luxury Project). So UNIVERZALNI in na voljo v šestih različnih barvah: SREBRNA, ČRNA, MODRA, ZLATA, RDEČA in ZELENA, prodajajo se v parih. Oblikovanje BARRACUDA.

OBROBA PLATIŠČ  
MADE IN ITALY
OBROBA PLATIŠČ

Že od: 15,90 € DDV vkl.

TANK NALEPKA  
MADE IN ITALY
TANK NALEPKA
17,50 € DDV vkl.
NASTAVKI ZA DVIG MOTORJA

Že od: 19,90 € DDV vkl.

STOJALO MOTORJA

Že od: 84,90 € DDV vkl.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x