SLOVENIJA
UNIVERZALNI KOMPLET NOSILCA ŽAROMETOV

UNIVERZALNI KOMPLET NOSILCA ŽAROMETOV

NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Headlights


Description
UNIVERSAL

Univerzalni Komplet Nosilca Žarometov, zasnovan in oblikovan s strani priznane znamke Barracuda, predstavlja idealno rešitev za namestitev žarometov na motorna kolesa. Ta komplet se lahko uporablja tako za standardne žaromete kot tudi za namestitev naprednih Dragon LED Žarometov.


Ključne Značilnosti


Različne Velikosti Obročev: Na voljo v več velikostih, ki omogočajo popolno prilagoditev različnim premerom motornih vilic.
Prilagodljiv Razpon Nastavitve: Zagotavlja široko paleto možnosti za prilagajanje, s čimer se ujema z večino motornih koles.
Kakovostna Izdelava: Izdelano iz trpežnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in odpornost na različne vremenske pogoje.
Eleganten Dizajn by Barracuda: Sodoben in estetsko privlačen videz, ki dopolnjuje izgled vašega motornega kolesa.

Uporaba in Montaža


Ta univerzalni komplet je enostaven za montažo in prilagodljiv, kar omogoča hitro namestitev brez posebnih tehničnih znanj. Priporočamo, da pred nakupom preverite merjenja žarometa glede na skupne dimenzije motornega kolesa.

KOMPLET NOSILCA ŽAROMETOV je UNIVERZALNI komplet obročev za namestitev žarometov na motocikel, namenjen pa je tudi dokončanju sestavljanja LED ŽAROMETOV DRAGON. Na voljo v različnih velikostih obročev za popolno prilagoditev različnim premerom vilic motocikla. Ima nastavitveno območje za namestitev (priporočljivo je pred nakupom preveriti mere žarometa na gabaritih motocikla)
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x