SLOVENIJA
CAN-BUS RELE

CAN-BUS RELE

[N1003-CR]
NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Indicators

29,50 € DDV vkl.

količina:
Description

CAN-BUS RELAY BARRACUDA je bistvena elektronska komponenta za pravilno delovanje in utripanje smernikov na večini vozil, ki so opremljena s CAN-BUS sistemom. Ta rele zagotavlja električno obremenitev, potrebno za pravilno delovanje in utripanje LED smernikov BARRACUDA preko kombinacije ustreznih stikal.


Omogoča upravljanje do dveh kanalov, na primer: smerniki zadaj levo in smerniki zadaj desno. CAN-BUS RELE BARRACUDA se lahko uporablja tudi na vozilih, ki so originalno opremljena z LED smerniki.


Možno je nastaviti naslednje vrednosti uporov:


150 ohmov
170 ohmov
200 ohmov
240 ohmov
300 ohmov
400 ohmov
600 ohmov
1200 ohmov

Dolžina kabla znaša 200mm, priključki pa so tipa Faston s premerom 3mm.


Priključki:


Rumena = vhod kanal 1 (+)
Oranžna = izhod kanal 1 (+)
Modra = vhod kanal 2 (+)
Rdeča = izhod kanal 2 (+)
Siva = vhod masa (-)
Črna = izhod masa (-)

Povezljivost: 1 CAN-BUS RELE za 1 PAR SMERNIKOV.


Tehnične lastnosti


Združljivost: Vozila s CAN-BUS sistemom
Funkcija: Regulacija utripanja LED smernikov BARRACUDA
Kanali: 2 (npr. zadaj levo, zadaj desno)
Nastavljive vrednosti uporov: od 150 do 1200 ohmov
Dolžina kabla: 200mm
Priključki: Faston 3mm
Povezljivost: 1 rele za 1 par smernikov
​CAN-BUS RELAY BARRACUDA je elektronska komponenta, ki je bistvena za pravilno delovanje in utripanje smernih luči, ki se nanašajo na večino vozil, opremljenih s sistemom CAN-BUS. CAN-BUS RELAY napaja električno obremenitev, potrebno za pravilno delovanje in utripanje LED indikatorjev BARRACUDA s kombinacijo ustreznih stikal. Mogoče je upravljati do dva kanala, na primer: smerni kazalci na zadnji levi in ​​smerni kazalci v zadnji desni. CAN-BUS RELAY BARRACUDA se lahko uporablja tudi na vozilih, opremljenih z originalnimi smernimi lučmi. Nastavite lahko naslednje vrednosti upora: 150 ohmov 170 ohmov 200 ohmov 240 ohmov 300 ohmov 400 ohmov 600 ohmov 1200 ohmov Dolžina kabla = 200 mm s 3 mm Faston Povezave: Rumena = vhod 1 kanala (+) Oranžna = izhodni kanal 1 (+) Modra = vhodni kanal 2 (+) Rdeča = izhodni kanal 2 (+) Siva = vhodna masa (-) Črna = izstopna površina (-) Povezljivost: 1 CAN-BUS RELE za 1 PAR SMERNIKOV.
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x