SLOVENIJA
CAN-BUS RELE

CAN-BUS RELE

[N1003-CR]
NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Indicators

29,50 € DDV vkl.

količina:
Description
​CAN-BUS RELAY BARRACUDA je elektronska komponenta, ki je bistvena za pravilno delovanje in utripanje smernih luči, ki se nanašajo na večino vozil, opremljenih s sistemom CAN-BUS.

CAN-BUS RELAY napaja električno obremenitev, potrebno za pravilno delovanje in utripanje LED indikatorjev BARRACUDA s kombinacijo ustreznih stikal.

Mogoče je upravljati do dva kanala, na primer: smerni kazalci na zadnji levi in ​​smerni kazalci v zadnji desni.

CAN-BUS RELAY BARRACUDA se lahko uporablja tudi na vozilih, opremljenih z originalnimi smernimi lučmi.

Nastavite lahko naslednje vrednosti upora:

150 ohmov

170 ohmov

200 ohmov 240 ohmov 300 ohmov 400 ohmov 600 ohmov

1200 ohmovDolžina kabla = 200 mm s 3 mm FastonPovezave:

Rumena = vhod 1 kanala (+)

Oranžna = izhodni kanal 1 (+)

Modra = vhodni kanal 2 (+)

Rdeča = izhodni kanal 2 (+)

Siva = vhodna masa (-)

Črna = izstopna površina (-)Povezljivost: 1 CAN-BUS RELE za 1 PAR SMERNIKOV.

​CAN-BUS RELAY BARRACUDA je elektronska komponenta, ki je bistvena za pravilno delovanje in utripanje smernih luči, ki se nanašajo na večino vozil, opremljenih s sistemom CAN-BUS. CAN-BUS RELAY napaja električno obremenitev, potrebno za pravilno delovanje in utripanje LED indikatorjev BARRACUDA s kombinacijo ustreznih stikal. Mogoče je upravljati do dva kanala, na primer: smerni kazalci na zadnji levi in ​​smerni kazalci v zadnji desni. CAN-BUS RELAY BARRACUDA se lahko uporablja tudi na vozilih, opremljenih z originalnimi smernimi lučmi. Nastavite lahko naslednje vrednosti upora: 150 ohmov 170 ohmov 200 ohmov 240 ohmov 300 ohmov 400 ohmov 600 ohmov 1200 ohmov Dolžina kabla = 200 mm s 3 mm Faston Povezave: Rumena = vhod 1 kanala (+) Oranžna = izhodni kanal 1 (+) Modra = vhodni kanal 2 (+) Rdeča = izhodni kanal 2 (+) Siva = vhodna masa (-) Črna = izstopna površina (-) Povezljivost: 1 CAN-BUS RELE za 1 PAR SMERNIKOV.
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x