SLOVENIJA
A-VERZIJA - ogledala

A-VERZIJA - ogledala

NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Mirrors - Handlebar mounting


Description
UNIVERZALNA - NISO HOMOLOGIRANA

A-VERZIJA vzvratna ogledala predstavljajo izjemen izdelek podjetja BARRACUDA, znano po svojih inovativnih in estetsko dovršenih rešitvah za motocikle. Ta ogledala niso opremljena z E-označbo, vendar pa to nikakor ne zmanjšuje njihove vrednosti in privlačnosti. Izdelana so iz trpežne ABS plastike in obogatena s posebnim dizajnom, ki nosi prepoznavni podpis BARRACUDA.


Ogledala A-VERZIJA izstopajo s svojimi močnimi linijami in aluminijastimi vložki, ki so zamenljivi. Tako imate možnost prilagajanja izgleda ogledal vašim željam in potrebam. Črna različica ogledal prinaša inovativen koncept "YOU DESIGN", ki kupcem omogoča, da si sami oblikujejo svoj edinstven dizajn z različnimi aluminijastimi vložki, na voljo v barvah: SREBRNA, ZLATA, BELA, RDEČA, ZELENA, ORANŽNA in MODRA.


Z univerzalnim nosilcem so primerna za vse vrste NAKED motociklov, prodajajo pa se v parih. Oblikovanje, podpisano s strani BARRACUDA, dodatno poudarja edinstvenost in kakovost tega izdelka.


Tehnične lastnosti:


Material: ABS plastika
Dizajn: Poseben dizajn BARRACUDA
Aluminijasti vložki: Zamenljivi
Barve vložkov (za črno različico): SREBRNA, ZLATA, BELA, RDEČA, ZELENA, ORANŽNA, MODRA
Nosilec: Univerzalen, primeren za NAKED motocikle
Prodaja: V parih

A-VERSION so ogledala brez oznake E, izdelana so iz ABS plastike in imajo poseben dizajn, podpisan z BARRACUDA. Odlikujejo jih močne linije in vložek iz aluminija, ki ga je mogoče ZAMENJATI. ČRNA različica ponuja nov koncept YOU DESIGN, ki kupcem omogoča, da si sami uredijo lasten dizajn z različnimi VLOŽKI iz ALUMINIJA v barvah: SREBRNA, ZLATA, BELA, RDEČA, ZELENA, ORANŽNA in MODRA. Imajo univerzalni nosilec za NAKED motorje. Prodajajo se v parih. Dizajn podpisan z BARRACUDA.

X-VERZIJA - ogledala

Že od: 119,90 € DDV vkl.

STREET

Že od: 74,90 € DDV vkl.

STREET S SMERNIKI

Že od: 129,50 € DDV vkl.

STONE B-LUX - ogledala

Že od: 79,90 € DDV vkl.

RETROSTONE KROM - ogledala
89,90 € DDV vkl.
ADAPTERJI ZA OGLEDALA

Že od: 9,90 € DDV vkl.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x