SLOVENIJA
SKIN-X B-LUX - ogledala

SKIN-X B-LUX - ogledala

NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Mirrors - Handlebar mounting


Description
UNIVERZALNA - HOMOLOGIRANA - B-LUX SERIJA

Ogledala SKIN-X B-LUX, ki nosijo E-označbo, so del prestižne linije B-LUX znamke BARRACUDA, ki je znana po svojih visokokakovostnih izdelkih in inovativnem oblikovanju. Izdelana so iz trpežnega aluminija in oblikovana s posebnim dizajnom BARRACUDA, kar jim daje edinstven in atraktiven izgled.


Ta ogledala so del serije SKIN, ki se odlikuje po svojem bistvenem dizajnu in preprostem, a izrazito hi-tech izgledu. Na voljo so v treh različnih barvnih kombinacijah: ČRNI, SREBRNI in ZLATI, kar vam omogoča, da izberete tisto, ki najbolj ustreza stilu vašega motorja.


Ogledala SKIN-X so univerzalna in so primerna za vse NAKED motorje, ne glede na znamko ali model. Prodajajo se v parih in so enostavna za namestitev, hkrati pa nudijo odlično vidljivost in varnost med vožnjo.


Dizajnirana so bila s strani priznanega oblikovalca BARRACUDA, kar jim daje še dodatno vrednost in poudarja njihovo kakovost in eleganco.


Tehnične lastnosti


Material: Aluminij
Dizajn: Poseben dizajn BARRACUDA
Serija: SKIN, del linije B-LUX
Barvne kombinacije: Črna, Srebrna, Zlata
Univerzalna: Primerna za vse NAKED motorje
Certifikat: E-označba
Prodaja: V parih
Visokokakovostni materiali in izdelava

ZADNJA OGLEDALA BARRACUDA NAKED s priključkom na upravljalne bloke krmila imajo UNIVERZALNI moški priključek 10 x 1,25 (desni navoj).

Glede na SPLOŠNA PRAVILA MONTAŽE: motocikli YAMAHA potrebujejo ADAPTER s kodo N-ADATT10; motocikli HONDA, KAWASAKI, SUZUKI, TRIUMPH, APRILIA, MOTO GUZZI NE potrebujejo adapterjev; motocikli DUCATI potrebujejo adapterje, ki jih izberemo s preverjanjem originalnih priključkov (glej tehnični list posameznega motocikla); motocikli BMW potrebujejo adapterje, ki jih izberemo s preverjanjem originalnih priključkov (glej tehnični list posameznega motocikla); nekateri motocikli MV AGUSTA ne potrebujejo univerzalnih adapterjev, drugi potrebujejo specifične adapterje (glej tehnični list posameznega motocikla).

ZADNJA OGLEDALA BARRACUDA Z E-OZNAKO so v skladu z evropskimi cestnoprometnimi predpisi. Koda homologacije je prikazana na telesu ogledala ali na žigu na steklu s simbolom (E ......).

Zadnja ogledala z E-oznako morajo imeti NAJMANJŠO refleksno DIMENZIJO in zato NE MOREJO biti majhna. Za dodatne informacije ali tehnične zahteve se obrnite na naš TEHNIČNI URAD: [email protected]

 

A-VERZIJA - ogledala

Že od: 89,90 € DDV vkl.

STREET

Že od: 74,90 € DDV vkl.

STREET S SMERNIKI

Že od: 129,50 € DDV vkl.

SKIN-S B-LUX - OGLEDALA

Že od: 159,00 € DDV vkl.

X-VERZIJA - ogledala

Že od: 119,90 € DDV vkl.

SKIN-Z B-LUX - ogledala

Že od: 159,00 € DDV vkl.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x