SLOVENIJA
B-LED KIT - Komplet Smernikov

B-LED KIT - Komplet Smernikov

NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Handlebars Universal - Indicators


Description
KIT B-LED + BAR END B-LUX

Vrhunski komplet smernikov B-LED KIT iz BARRACUDE združuje sodobno LED tehnologijo in funkcionalnost z elegantnim dizajnom. Komplet sestavljajo E-označeni smerniki B-LED in antivibracijske uteži B-LUX, ki zagotavljajo ne le varnost, ampak tudi estetsko dopolnitev vašega motocikla.


Tehnične lastnosti:


B-LED Smerniki:
E-označba: Ustreza evropskim standardom
Univerzalnost: Primerni za različne modele motociklov
Material: Izdelani iz aluminija
Tehnologija: Najnovejša generacija LED tehnologije z optično lečo

Antivibracijske uteži B-LUX:
Material: Aluminij
Barve: Na voljo v različnih barvnih izvedbah
Pritrditev: Univerzalna ekspanzijska pritrditev

Cena za B-LED KIT se nanaša na par. Vsestranskost in visokokakovostni materiali zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in izvrstno delovanje. BARRACUDA s svojim podpisanim dizajnom ponovno postavlja standarde v svetu motociklistične opreme.

Komplet B-LED vključuje OZNAČENE B-LED SMERNIKE + B-LUX PROTIPOTRESNE ELEMENTE. B-LED SMERNIKI so OZNAČENI z E-znakom, univerzalni in so izdelani iz aluminija, pri čemer uporabljajo najnovejšo generacijo LED tehnologije z optično lečo. PROTIPOTRESNI ELEMENTI so izdelani iz aluminija, na voljo so v različnih barvah in imajo univerzalno ekspanzijsko pritrditev. Cena kompleta B-LED se nanaša na par. Dizajn podpisan s strani BARRACUDA.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x