SLOVENIJA
S-LED 2 B-LUX

S-LED 2 B-LUX

[N1001/BS2N]
NA ZALOGI

USTREZA : Universal Universal - Indicators

89,90 € DDV vkl.

količina:
Description

S-LED 2 B-LUX izstopajo z aerodinamičnimi linijami in retro-klasičnim slogom, ob tem pa ohranjajo kompaktne dimenzije. Ta model smernikov je na voljo v anodizirani ČRNI barvi, kar doda pridih elegance in sofisticiranosti.


Smerniki so na voljo v parih in so bili zasnovani s strani talentirane ekipe oblikovalcev BARRACUDA, ki so znani po svoji sposobnosti združevanja inovativne tehnologije z edinstvenim dizajnom.


Tehnične Lastnosti


Model: S-LED 2 B-LUX
Certifikacija: E-označeno
Funkcija: Položaj
Material: Aluminij
Barva: Anodizirana Črna
Dimenzije: Majhne
Oblika: Aerodinamične linije, Retro-klasični stil
Prodaja: V parih
Dizajn: BARRACUDA

 

 

BARRACUDA LED SMERNIKI so UNIVERZALNI, HOMOLOGIRANI in združljivi z vsemi motocikli na tržišču. Vsak motocikel je opremljen s specifičnim sistemom, ki zahteva ustrezno prilagoditev:

  • Motocikli s 6-vatnim sistemom potrebujejo prilagoditev utripanja in delovanja 10-vatnih UPOROV (1upor X 2 smernika / na stran) ali alternativno združljiv RELE.
  • Motocikli s 10-vatnim sistemom potrebujejo prilagoditev utripanja in delovanja 10-vatnih UPOROV (1upor X 1 smernik) ali alternativno združljiv RELE.
  • Motocikli s 21-vatnim sistemom zahtevajo 21-vatne GRELEC (1upor X 2 smernika / na stran) ali alternativno združljiv RELE za prilagoditev utripanja in delovanja.
  • Motocikli z originalnim LED sistemom zahtevajo tehnično analizo, da bi ocenili, kaj je potrebno za delovanje (upor ali RELE). Te ugotovitve so splošne in veljajo za 99% motociklov na tržišču. Obstajajo tudi posebni modeli motociklov, ki zaradi tehničnih lastnosti zahtevajo specifične elektronske adapterje, ki jih je treba oceniti posamično, za redno delovanje pa priporočamo strokovno tehnično podporo. Za dokončanje NAMENSKE INSTALACIJE vam svetujemo, da se posvetujete s TEHNIČNIM LISTOM, ki se nanaša na vaš motocikel, za združljivost povezanih izdelkov, kot so:
  • ADAPTER ZA SMERNIKE (potreben za montažo smernikov na konstrukcijo motocikla)
  • UPORI (glej zgoraj)
  • KABELSKI ADAPTERJI (potrebni za povezavo smernikov z originalnim sistemom brez potrebe po spreminjanju originalnih kablov ali konektorjev) Za dodatne informacije ali tehnične zahteve se, prosimo, obrnite na našo tehnično podporo na elektronski naslov [email protected].
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x