SLOVENIJA
ADAPTERJI ROČICE KRMILA

ADAPTERJI ROČICE KRMILA

[N2000-BE]
NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Mirrors - Handlebar mounting

49,90 € DDV vkl.

količina:
Description
CELOTEN SET (par)

Adapterji ročice krmila Barracuda so izdelani iz masivnega aluminija in so na voljo v črni barvi, kar zagotavlja eleganten videz in visoko vzdržljivost. So ključnega pomena pri montaži naših ogledal BAR END in pri montaži naših B-LED indikatorjev na ogledala.


Nujni za Namestitev Ogledal Barracuda BAR END


Ti adapterji so posebej oblikovani za namestitev ogledal BAR END, ki omogočajo boljši pregled zadnjega dela vozila med vožnjo. Njihova kompatibilnost z našimi B-LUX ANTIVIBRATORS poskrbi za stabilnost in zmanjšanje vibracij, kar omogoča jasnejši pogled v vsakem trenutku.


Potrebni za Montažo B-LED Indikatorjev


Barracuda adapterji ročice krmila so nujni tudi pri namestitvi B-LED indikatorjev na ogledala. To zagotavlja integriran izgled indikatorjev in ogledal, poleg tega pa izboljšuje vidnost vaših signalov za ostale udeležence v prometu.


Tehnične Lastnosti Adapterjev Ročice Krmila Barracuda


Material: Masivni aluminij
Barva: Črna
Kompatibilnost: Za vse Barracuda BAR END ogledala
Nujni za montažo B-LED indikatorjev na ogledala
Prodaja v parih
Z našimi adapterji bo montaža dodatne opreme na vaše motorno kolo hitra, enostavna in estetsko dovršena.

ADAPTERSKI OBROČKI ZA KONEC KRMILA so izdelani iz masivnega aluminija in so na voljo v črni barvi. Uporabljajo se za montažo naših OGLEDAL ZA KONEC KRMILA (vsi tipi) na naše B-LUX ANTIVIBRATORJE. So nujni za montažo naših B-LED smernikov na ogledala na koncu krmila. Prodajajo se v parih.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x