SLOVENIJA
KLASIČNE ŠPORTNE ROČICE VR46

KLASIČNE ŠPORTNE ROČICE VR46

NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Handlebars


Description
IZ GUME - PAR

Športne ročice VR46 so zasnovani za uporabo na dirkališčih ali cestah in so izdelani iz visokoodpornega gumijastega materiala. Zasnovani s poudarkom na ergonomiji in odličnem oprijemu, ti ročaji zagotavljajo izjemen nadzor in udobje pri vožnji. Na voljo so v dvojni barvni kombinaciji, ki združuje klasično črno z živahno rumeno fluo barvo in obratno, kar zagotavlja dinamičen in opazen videz.


Tehnične Lastnosti 


Material: Trpežna guma
Ergonomski dizajn za optimalen oprijem
Barvne kombinacije: Črna / Rumena Fluo in Rumena Fluo / Črna
Licenčni izdelek podjetja VR|46 Racing Apparel S.r.l.

Dizajn in Barvne Kombinacije za Vsakega Dirkača


Dirkaški ročaji VR46 niso samo funkcionalni, ampak z izstopajočim dizajnom in barvami odražajo dinamični duh moto športa. V kombinaciji z licenco VR|46 Racing Apparel so prava izbira za vse, ki iščejo kakovost in stil.

Ročaji VR46 so dirkalni ročaji, zasnovani za uporabo na stezi ali cesti, so narejeni iz odpornega materiala GUMA, imajo odlično ergonomijo in oprijem, ponujeni so v dvobarvni izvedbi, na voljo v osnovnih barvah ČRNA / Rumeno Fluo in v osnovni barvi RUMENO FLUO / Črna. Licenciran izdelek podjetja VR|46 Racing Apparel S.r.l.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x