SLOVENIJA
HIGH BEAM LUČI

HIGH BEAM LUČI

[N9001-H]

Stock message
MID SEPTEMBER 2023

USTREZA : Universal - Headlights

109,00 € DDV vkl.

količina:
Description
CELOTEN SET
Meglenke BARRACUDA HIGH BEAM so led luči z optičnimi lečami, ki so homologirane in namenjene cestni uporabi. So dolge luči, namenjene izboljšani vidljivosti
Odlikuje jih poseben dizajn in minimalne dimenzije (zunanji premer 5,6 cm)
V kompletu z nosilnim nosilcem, ki je narejen iz CNC aluminija. Je satenaste črne barve.
Tehnične lastnosti:
Moč: 12V 12W
Svetilnost: 27000 cd
Opozorilo:
Kljub temu, da so meglenke univerzalne, vam svetujemo, da preverite listo dodatne opreme, ki ustreza vašemu modelu, v kolikor potrebujete dodaten nosilec.

Meglenke BARRACUDA HIGH BEAM so led luči z optičnimi lečami, ki so homologirane in namenjene cestni uporabi. So dolge luči, namenjene izboljšani vidljivosti Odlikuje jih poseben dizajn in minimalne dimenzije (zunanji premer 5,6 cm) V kompletu z nosilnim nosilcem, ki je narejen iz CNC aluminija. Je satenaste črne barve. Tehnične lastnosti: Moč: 12V 12W Svetilnost: 27000 cd Opozorilo: Kljub temu, da so meglenke univerzalne, vam svetujemo, da preverite listo dodatne opreme, ki ustreza vašemu modelu, v kolikor potrebujete dodaten nosilec.
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x