SLOVENIJA
HIGH BEAM LUČI

HIGH BEAM LUČI

[N9001-H]
NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Headlights

119,00 € DDV vkl.

količina:
Description
CELOTEN SET

HIGH BEAM LUČI BARRACUDA so opremljene z najnovejšo LED tehnologijo in optično lečo ter so E-označene za uporabo na cestah. Namenjene so kot dodatne dolge luči, ki bistveno povečajo vidno polje, kar je ključno pri vožnji ponoči ali v slabih svetlobnih pogojih.


Zaradi svojega bistvenega dizajna in minimalnih dimenzij (zunanji premer je le 5,6 cm) se te luči nevsiljivo vključijo v estetiko vašega motocikla, obenem pa zagotavljajo izjemno moč svetilnosti.


Tehnične Lastnosti HIGH BEAM LUČI BARRACUDA


Napetost: 12V
Moč: 12W
Svetilnost: 21000 cd
Material: CNC aluminij
Barva: Satenasto črna
Priloženo: Univerzalni montažni nosilec z bočnim spojem

Te visokosvetilne luči so popolna nadgradnja za vsakega motorista, ki želi izboljšati vidljivost in varnost na cesti. Univerzalni nosilec omogoča enostavno namestitev na večino motociklov.

VISOKO SVETILO BARRACUDA ima LED tehnologijo z optično lečo in je OZNAČENO Z E za uporabo na cesti, njegova funkcija je dodatni dolgi snop za povečanje vidnega polja. Ima bistveno obliko in minimalne dimenzije (zunanji premer 5,6 cm). V kompletu je univerzalni pritrdilni nosilec s stranskim spojem, izdelan je iz CNC aluminija v barvi satenaste črnine. OPOMBA: Čeprav je univerzalen, svetujemo, da se posvetujete s seznamom dodatkov, namenjenih posameznim modelom motornih koles, da najdete in identificirate specifičen komplet nosilcev.
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x