SLOVENIJA
ŠPORTNO KRMILO

ŠPORTNO KRMILO

NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Handlebars


Description

Športno krmilo BARRACUDA predstavlja idealno kombinacijo med funkcionalnostjo in stilom, zasnovano za izboljšanje vozne izkušnje in estetike motocikla. Izdelano iz visokokakovostnega materiala ERGAL, je krmilo na voljo v petih barvah anodizacije: ČRNO, ZLATO, SREBRNO, MODRO in RDEČO.


Tehnične lastnosti:


Material: ERGAL
Barvne možnosti: Črna, zlata, srebrna, modra, rdeča
Univerzalnost: Univerzalna koda, standardna velikost
Prilagajanje: Priporočljivo je predhodno preveriti mere, navedene na naši spletni strani, za potrditev možne kompatibilnosti z modelom motocikla

Za zagotovitev popolne ujemanja s specifikacijami vašega motocikla, svetujemo, da pred nakupom preverite dimenzije, razvidne na naši spletni strani www.barracudamoto.com.

Krmila BARRACUDA so izdelana iz ERGAL-a. Na voljo so v 5 barvah anodizacije: ČRNA, ZLATA, SREBRNA, MODRA in RDEČA. KRMILA so UNIVERZALNA s kodo, kar pomeni, da imajo STANDARDNE dimenzije. Svetujemo, da vnaprej preverite mere, ki so vidne na naši spletni strani, da preverite in potrdite morebitno združljivost z modelom motocikla.

OBROBA PLATIŠČ  
MADE IN ITALY
OBROBA PLATIŠČ

Že od: 15,90 € DDV vkl.

NALEPKA S ŠTEVILKAMI  
MADE IN ITALY
NALEPKA S ŠTEVILKAMI

Že od: 3,90 € DDV vkl.

TANK NALEPKA  
MADE IN ITALY
TANK NALEPKA
17,50 € DDV vkl.
ZAŠČITA ROČICE PRO-TECT

Že od: 59,00 € DDV vkl.

STOJALO MOTORJA

Že od: 84,90 € DDV vkl.

NASTAVKI ZA DVIG MOTORJA

Že od: 19,90 € DDV vkl.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x