SLOVENIJA
EGO - ogledala

EGO - ogledala

NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Mirrors - Handlebar mounting


Description
UNIVERSAL - E-MARKED

Ogledala EGO predstavljajo vrhunec v svetu vzvratnih ogledal za motocikle, posebej namenjena ljubiteljem posebnih in edinstvenih motociklov. Ta serija ogledal je homologirana, kar pomeni, da izpolnjuje vse potrebne standarde in predpise za uporabo na cestah. Izdelana so iz visokokakovostnega aluminija, ki zagotavlja dolgotrajno vzdržljivost in odpornost na različne vremenske vplive.


Na voljo so v dveh elegantnih barvah: črna in videz karbona, kar omogoča, da jih prilagodite videzu vašega motocikla. Ogledala EGO so opremljena z univerzalnim pritrdilnim sistemom, kar omogoča enostavno namestitev na različne modele motociklov. Poleg tega se prodajajo v parih, kar zagotavlja simetričen videz in funkcionalnost.


EGO ogledala so na voljo izključno v NAKED različici, kar pomeni, da so idealna izbira za vse, ki imajo radi preprost in čist dizajn brez nepotrebnih okrasnih elementov. Njihova zasnova in oblika sta bili skrbno načrtovani, da se prilegata estetiki in funkcionalnosti posebnih motociklov, kar pomeni, da so kot nalašč za vse, ki želijo svojemu dvokolesniku dodati kanček elegance in stila.


Tehnične lastnosti:


Material: Aluminij
Barvi: Črna in videz karbona
Homologacija: Da, izdelek izpolnjuje vse standarde
Pritrditev: Univerzalna
Prodaja: V parih
Različica: Na voljo samo v NAKED različici

ZADNJA OGLEDALA BARRACUDA NAKED z priključkom na krmilne bloke imajo UNIVERZALNI moški priključek 10 x 1.25 (desni vijak). Po pravilih GENERALNE SKUPŠČINE: motorna kolesa YAMAHA potrebujejo ADAPTER s kodo N-ADATT10; motorna kolesa HONDA, KAWASAKI, SUZUKI, TRIUMPH, APRILIA, MOTO GUZZI ne potrebujejo adapterjev; motorna kolesa DUCATI potrebujejo adapterje, ki jih izberete s preverjanjem originalnih priključkov (glejte tehnični list posameznega motornega kolesa); BMW potrebujejo adapterje, ki jih izberete s preverjanjem originalnih priključkov (glejte tehnični list posameznega motornega kolesa); Nekateri MV AGUSTA ne potrebujejo univerzalnih adapterjev, drugi pa potrebujejo posebne adapterje (glejte tehnični list posameznega motornega kolesa).

ZADNJA OGLEDALA BARRACUDA Z OZNAKO E so v skladu z evropskimi predpisi o varnosti na cestah. Koda homologacije je prikazana na telesu ogledala ali na žigosanju na steklu s simbolom (E ......),

Ogledala z oznako E morajo nujno imeti NAJMANJŠO odsevno DIMENZIJO in zato NE MOREJO biti majhna. Za dodatne informacije ali tehnične zahteve se obrnite na naš TEHNIČNI URAD: [email protected]

X-VERZIJA - ogledala

Že od: 119,90 € DDV vkl.

A-VERZIJA - ogledala

Že od: 89,90 € DDV vkl.

STREET

Že od: 74,90 € DDV vkl.

STREET S SMERNIKI

Že od: 129,50 € DDV vkl.

STONE B-LUX - ogledala

Že od: 79,90 € DDV vkl.

RETROSTONE KROM - ogledala
89,90 € DDV vkl.
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x