SLOVENIJA
D-VERZIJA RACE - ogledala

D-VERZIJA RACE - ogledala

NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Mirrors - Fairing mounting (sport)


Description
UNIVERZALNI - HOMOLOGIRANI

Ogledala D-VERZIJA RACE so vrhunec inovativnosti in stila z integriranimi LED smerniki, ki zagotavljajo dodatno varnost pri spremembi smeri. Homologirana in zasnovana z ikoničnim BARRACUDA dizajnom, ta ogledala ponujajo izjemno čistost linij in prilagodljivost, saj jih je možno personalizirati z različnimi barvnimi inserti.


Izdelana iz trpežne ABS plastike v elegantni črni barvi, D-VERZIJA RACE ogledala so odporna proti vibracijam in udarcem, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo tudi pri intenzivni uporabi. Barvni inserti, ki so na voljo posebej, omogočajo, da svoja ogledala prilagodite barvi in stilu vašega motornega kolesa, s široko paleto možnosti: BELA, RDEČA, VIDEZ KARBONA, SREBRNA, ZLATA, ZELENA in ORANŽNA.


Tehnične Lastnosti Ogledal D-VERZIJA RACE


Material: Trpežna ABS plastika
Barva: Standardna črna z možnostjo personalizacije
LED Smerniki: Integrirani za izboljšano vidljivost in varnost
Homologacija: Skladna z zakonskimi predpisi
Kompatibilnost: Primerna za vse tipe motornih koles z dodatnimi nosilci za Yamaha modele
Dodatki: Barvni inserti na voljo za nakup
Električna zahteva: Potreben RESISTOR (10 W ali 21 W) za motorna kolesa brez LED-indikatorskih ogledal

POZOR: Prodajamo D-VERSION RACE s standardno različico vložka (abs črna). Motocikli YAMAHA potrebujejo posebne nosilce, ki jih najdete tukaj: YP-ADAPTS = vsi motocikli yamaha (R1-R6) YP08 / 12-ADAPT = yamaha R6 2008-2015

Ogledala D-VERZIJA RACE so homologirana ogledala z integriranimi LED smerniki. Narejena so iz črne ABS plastike z značilnim BARRACUDA dizajnom. So čistih linij in jih je možno personificirati z barvnimi inserti (se kupijo posebej) Inserti so na voljo v naslednjih barvnih kombinacijah: BELA, RDEČA, VIDEZ KARBONA, SREBRNA, ZLATA, ZELENA IN ORANŽNA Motorno kolo, ki ni opremljeno z LED-indikatorskim ogledalom, potrebuje RESISTOR, odvisno od motornega sistema 10 ali 21 W (koda izdelka RES10 ali RES21). POZOR: Prodajamo D-VERSION RACE s standardno različico vložka (abs črna). Motorno kolo, ki ni opremljeno z LED-indikatorskim ogledalom, potrebuje RESISTOR, odvisno od motornega sistema 10 ali 21 W (koda izdelka RES10 ali RES21). POZOR: Prodajamo D-VERSION RACE s standardno različico vložka (abs črna). Motocikli YAMAHA potrebujejo posebne nosilce, ki jih najdete tukaj: YP-ADAPTS = vsi motocikli yamaha (R1-R6) YP08 / 12-ADAPT = yamaha R6 2008-2015
RACE OGLEDALA S SMERNIKI

Že od: 129,50 € DDV vkl.

RACE - ogledala

Že od: 74,90 € DDV vkl.

ZAŠČITA ROČICE PRO-TECT

Že od: 14,90 € DDV vkl.

OBROBA PLATIŠČ  
MADE IN ITALY
OBROBA PLATIŠČ

Že od: 15,90 € DDV vkl.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x