SLOVENIJA
NASTAVKI ZA OGLEDALA HARLEY DAVIDSON

NASTAVKI ZA OGLEDALA HARLEY DAVIDSON

[N-ADATTHD]
NA ZALOGI

USTREZA : Universal

7,90 € DDV vkl.

količina:
Description

Nastavki za ogledala Barracuda omogočajo enostavno pritrditev ogledal Barracuda na originalne nosilce Harley Davidson motornih koles. So nujni za vse, ki želijo nadgraditi ali personalizirati svoje ogledalo z estetsko dovršenimi in funkcionalnimi ogledali Barracuda.


Komplet Vsebuje


Komplet nastavkov je sestavljen iz:
2 vijaka z M8 navojem 1.50
ustreznih matic za zamenjavo standardnega navoja Barracuda ogledal

Ta paket omogoča, da vaša Barracuda ogledala postanejo popolnoma združljiva z nosilci Harley Davidson, ne da bi pri tem potrebovali kakršnekoli dodatne prilagoditve.


Združljivost z Modeli Ogledal Barracuda


Nastavki so združljivi z naslednjimi modeli Barracuda ogledal:
SKIN-X
SKIN-Z
SKIN-S
X-VERSION B-LUX
Z-VERSION B-LUX
SINTESY B-LUX
Pred nakupom je potrebno preveriti navodila za montažo in združljivost z motorjem, da zagotovite pravilno ujemanje in funkcionalnost.


Tehnične Lastnosti


Vijaki z navojem M8, 1.50
Nastavki in matice za direktno montažo na Harley Davidson nosilce
Visokokakovostni materiali za dolgotrajno uporabo
Kompatibilnost z več modeli Barracuda ogledal
Nastavki za ogledala omogočajo pritrditev BARRACUDA ogledal na originalne Harley Davidson nastavke. Kit je sestavljen iz 2 vijakov (M8; 1.5) in 2 matic, s katerimi nadomestimo Barracudine. POZOR: Pred nakupom preverite kompatibilnost BARRACUDA ogledala, kompatibilnost: SKIN-X , SKIN-Z , SKIN-S , X-VERISON B-LUX , Z-VERSION B-LUX , SINTESY B-LUX.
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x