SLOVENIJA
FONZIE -  smerniki

FONZIE - smerniki

[N1001/Z]
NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Indicators

29,90 € DDV vkl.

količina:
Description
UNIVERZALNI HOMOLOGIRANI SMERNIKI

Smerniki FONZIE predstavljajo popolno kombinacijo retro stila in sodobne tehnologije. Ti univerzalni homologirani smerniki so posebej zasnovani za ljubitelje motornih koles 'old style', ki cenijo kakovostne izdelke z izjemnimi detajli in majhnimi dimenzijami.


FONZIE smerniki imajo ohišje iz aluminija, ki je na voljo v dveh barvah: klasični kromirani in elegantni mat črni. Ne glede na to, za katero barvo se odločite, boste prejeli smernike, ki ne samo da izgledajo odlično, ampak tudi zagotavljajo vrhunsko zmogljivost.


Ti smrniki so na voljo v parih in imajo poseben dizajn, podpisan s strani BARRACUDA, priznanega proizvajalca dodatne opreme za motorna kolesa. S svojim edinstvenim videzom in vrhunsko izdelavo bodo indikatorji FONZIE zagotovo pritegnili poglede in dodali pridih elegance vašemu dvokolesniku.


Tehnične Lastnosti


Model: FONZIE
Certifikacija: E-označeno
Material: Aluminij
Barve: Krom, Mat Črna
Dimenzije: Majhne
Prodaja: V parih
Posebnosti: Retro stil, Majhne dimenzije, Visokokakovostna izdelava
Dizajn: BARRACUDA

BARRACUDA LAMP SMERNIKI so UNIVERZALNI, HOMOLOGIRANI in združljivi z vsemi motornimi kolesi na trgu. Priložena žarnica je 21 vatna in lahko deluje tako na 10-vatnih kot na 21-vatnih sistemih, vendar je montažo treba ovrednotiti glede na model motornega kolesa. Te ugotovitve so splošne narave in se nanašajo na 99 % motornih koles na trgu:

  • Motorna kolesa z 10-vatnim sistemom lahko sprejmejo 21-vatne žarnice, delujejo v načinu utripanja, vendar izgubijo funkcijo 4 NUJNIH smernikov.
  • Motorna kolesa z 21-vatnim sistemom vsebujejo 21-vatne žarnice, utripanje pa je popolnoma pravilno, vključno s funkcijo 4 NUJNIH smernikov.
  • Motorna kolesa z originalnim LED sistemom zahtevajo tehnično analizo za oceno tega, kar je potrebno za delovanje (RELEJ). Obstajajo tudi posebni modeli motornih koles, ki zaradi tehničnih lastnosti zahtevajo posebne elektronske adapterje, ki jih je treba ovrednotiti posamično, za redno delovanje pa priporočamo strokovno tehnično podporo. Za dokončanje PRILAGOJENE NAMESTITVE svetujemo, da se posvetujete s TEHNIČNIM LISTOM, ki se nanaša na vaše motorno kolo, za združljivost sorodnih izdelkov, kot so:
  • ADAPTER ZA SMERNIKE (potreben za montažo smernikov na konstrukcijo motornega kolesa)
  • UPOR (glej zgoraj)
  • KABELSKI ADAPTERJI (potrebni za povezavo smernikov z originalnim sistemom brez potrebe po spreminjanju originalnih kablov ali konektorjev)

Za dodatne informacije ali tehnične zahteve se obrnite na našo tehnično podporo na e-naslovu [email protected]

IDEA B-LUX - LED smerniki

Že od: 59,90 € DDV vkl.

X-LED B-LUX - Smerniki

Že od: 69,90 € DDV vkl.

MINI VIPER LED

Že od: 29,90 € DDV vkl.

FRECCIA - LED Smerniki
39,90 € DDV vkl.
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x